# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': SELAMAT BERCUTI :)
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 29, 2010

SELAMAT BERCUTI :)

kengkawan sumerrrrr selamat bercuti....aku adalah sangat excited sebb sabtu kan aku keje tapi esok cuti sempena thaipusam aku cuti la..hahahahha sonok...selalu cuti aku bosan kan??? xde gi mana2...sok klau xde aral melintang esok aku n budak umah nak gi muar.....( cepatla esok..x sabar nak gi jalan nih)

kepada yang kjer kat area wilayah persekutuan cuti panjang kan minggu ni???? hihihi hari tu owang selangor cuti kan...ni giliran orang2 kat area kl lak cuti :) adil n saksama hihihihi

k la nnt aku tulis diari aku sepanjang kat muar erk...okeh tata jumpa lagi hari selasa.

mata aku cam sembab jer???? nak kna pkai produk garnier tu ker ahakkkkk :p

lambat tul jam tu nak gerak ke pukul 6.00 cam siput sedut la...lalalalla

SELAMAT BERCUTI SEMUA....BLOG AKU PUN CUTI GAK TAU...

P/s: kowang cuti gi mana erk????

9 dah tinggalkan jejak:

Watierman, rmanbkr said...

Bagus ke product tu....Tak nak bawak Akak sama ke?....Nak ikut!!!!!!
Dah comei dah tu...!
Selamat bercuti dan berjalan-jalan...!Nak ole2 boleh tak???

fikaryna said...

sue..kalau jumpa en.fika kat muar..sampaikan salam rindu ryna eh..huhu..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

tak tau la kak..mata sue ni selalu sembab..terlebih tido ker??? hahaahh kang sue makan mee bandung muar sue makan tuk akak sekali :p

ryna:nnt aku cakap ryna nakai bila en fika xde hihihi sian dia demam rindu...xpe2..kan en. fika kerja..dia pun mesti rindu ryna :)

sI tEDI said...

nak g muo wekpo?

Emy Amir said...

selamat bercuti sue!!!!!!seronoknyer dapat jenjalan...haihh!ader hikmah la tuh, tak dapat kamera lagi.jgn sedey about that.. ;)

ada.m0khtar said...

sedapnye mee bandung muar. dah lama tak pekena ni.. hehehe

el said...

akk lg best
sabtu mmg keje full day
off day akk..ari ahad isnin..so dptlah 3 hari cuti..best gilosss tp x g mn..dok umah..sbb laki keje huhuhu

░♥si lampu neon♥░ said...

jom tdo!!!

hans said...

maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

senang2 leh tgok dkt entry nih

thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga entry no 19 tau...hehehe