# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': relaks jap :)
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, January 26, 2010

relaks jap :)

huhuhu aku x update blog ni..mungkin idea tgh kering..xde pe xtiviti...menghitung hari bila nak gaji...macam2 la...nnt2 la aku tulih erk..ade benda yang aku tgh bzkan sekarang nih???kawin?? tunang?? bukan la ke situ plak..tapi ntah la aku kna penyakit MALAS nak tulis sekarang ni..tapi kalau aku rindu kowang kang aku datang la jenguk2 korang erk :)

ni bukti jadual aku penuh...hahahhaha auta:)

diari 2010...konon2 la tulis..tapi hampeh :p

p/s: okeh nak merayau2 kat bangunan ni jap...heeeeeeeeeeee

9 dah tinggalkan jejak:

fikaryna said...

merayau2..ke mana tu..huhu..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

diary tu tulis barang2 yang nak dibeli online kan? almaklumlah besok gaji masuk hahahahahahaha

A.I said...

mana bukti?? mana?? tak nampak pon.

kahhhhhhhhhhh

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ryna:gi solat..cari makan jap kat tingkat 7..hihihi

tinie:barang bulan depan pun aku dah list hahahahahahha

k.ai:ade jadual dalam diari tu...hihihihi

Jard The Great said...

chantek diary mu.. rugi tak pakai.. ehehe

fiD said...

tulis diari kat blog je kak, heee

Solehah said...

merayau pi buat apa?

[s][u][e][h][a][n][n] said...

jard the great:mula2 jer semangat..lama2 x rajin hiiiiiiiii

fid: huh kalau masuk blog diari akak..habis la penat kowang baca :p

solehah: pi solat..cari2 makan hahahaha

zella said...

suka merayau ye??
heheheh