# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': hadiah!!!
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 8, 2010

hadiah!!!

heeeeeeeeeeeee mesti dah muak cerita b'day...aku janji ni last....hahahahahaa

taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

hadiah aku...tq fren ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

terima kasih sekali lagi dari aku...yang wish gn msg...aku simpan msg tu...yang kat blog dah tentu aku x buang....yang ym aku semalam..tq2...

P/s: sila war2 kan kat aku besday kowang plak..kang kecik hati bila aku x ingat... :p

12 dah tinggalkan jejak:

wawa said...

bestnyeeee dapat hadiah...=)

fikaryna said...

best ek dpt hadiah..aku nya perasaan dapat hadiah kawen ari tuh masih terasa sbb hadiah banyak adn beso..huhu..x senonoh aku..

el said...

syok abis dpt adiah kan
syok dpt kwn yg x kedekut..hiksss

mukasurat17 said...

selamat menabung:)

[z@ck] said...

birthday aku nanti jgn lupa bg hadiah juga tau..
hahaha

Emy Amir said...

wahhh..banyak gak hadiah tuh..bestnyer dapat hadiah...ngeeee!!

sI tEDI said...

Alhamdulillah..a da kawan2 yg mengingati!

Mr.Clive said...

birthday aku march ni!ahahaha :P

Solehah said...

bnyk jgk eh hadiah..syok..

hans said...

banyak nya hadiah

[s][u][e][h][a][n][n] said...

kowang sume : alhamdulillah...mmg best dapat hadiah ni...n paling penting kawan yang ingat. :P-

idah said...

ko sure tgu adiah dari akukan...sabar eh..tapi apa yang aku nak bagi???? tanya dzakkir ok kot....