# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': bila kami berjumpa....
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, January 19, 2010

bila kami berjumpa....

yeahhhhh baru dapat nak update blog ni..okeh ni sambungan dari n3 yang lepas...jumaat malam tu 15/01/10 aku jumpa kawan2 kolej masa kat kl dulu...actually kitorang jumpa ni sebb dah lama x jumpa n ade salah sorang daripada kitorang nak menamatkan zaman bujang...memudahkan lagi proses penghantaran kad, so kitorang pun jumpalah...

destinasi yang telah ditetapkan adalah kat kfc wangsa maju...senang nak cari lagi pun kfc ni 24 hour..so x kisah la nak lepak lama mana pun..mmg aku excited nak jumpa bebudak ni...namanya sumer duk area kl..paling jauh pun s.alam n puchong tapi susah bebenor nak jumpa...bila dapat wat perjumpaan cam ni mmg la xnak lepaskan peluang..malam tu aku mmg x sangka akan sampai lambat sebb jalan jammed..muka ketat jer dalam kete malam tu masa otw nak pgi...jnji ngn diorang 8.15 tapi 9.10 baru sampai...maaf kowang..aku ngn wati bukan saja2..hope kowang faham..xde pilihan lain mmg kna redah gak jammed tu melainkan ade perkhidmatan air asia dari ampang ke wangsa maju..hahahahahah

okeh..bila dah sampai memasing buat muka nak marah la kitorang tapi aku tetap xnak rasa bersalah..salahkan la jam tu..huhuhuh....ooooo salam2 la wei..peluk..2 muah..muah...lamanya x jumpa...rindu..hihihihi..ramai orang dalam kfc malam tu...tapi tetap group kitorang gak yang berjaya buat gamat+ riuh rendah semua bagai...malam tu yang datang...of course la bakal pengantin....nadia, norha, kiah,wati, emy, nana....wani dah datang awal , tapi dia minta diri dulu sebb nak teman bf dia..ade hal..n sorang budak laki...junior si nadia ni.

hoye2...lepas dah sembang2 ckit...time untuk makan...wahhhhh tq sesangat nad sebb ko blanja kitorang malam ni..mmg kitorang sgt heppy..1st makan free 2nd dapat jumpa n bergambar..huhuhhh..kat cni aku letak gambar tuk bukti aku jumpa diorang..so bukan rekaan semata2 tau..hik hik

sebelum kitorang bertolak gi w.maju

ko gayakan cara nak pegang drumstik ayam eyh....


hihihi ni la aktiviti bila jam....

ko asyik drive jer..meh pandang aku sat....

taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dah sampai kepci la hihihihi

kfcccccccccc kami datang :p


sebelum makanan sampai sila senyummmmmmmmmm


adeh..dah letih aku senyum ni..dah macam terpaksa la...hahaha

muka memasing x berubah kan????? cam kat kolej dolu2 jer.. ( aku jer ngn kawan aku yang tau..)


makan time...sukernya kowang dapat makan....memasing dah lapo nih...


amboi....bila aktiviti makan memasing dah x nak bergambar...kami lebih rela menikmati makanan yang telah tersedia malam tu..hahahahha pas makan sambung sembang2 gi n nad pun menyerahkan la kad jemputan dia pada kami sumer...huhuhu sorang lagi adik2 aku ni nak nek pelamin...insyaallah kalau xde aral 30 ni kitorang ke muar la ye nad...walaupun yang datang cuma ni jer, tapi yang bestnya malam tu kitorang call kawan2 yang x dapat datang untuk membuatkan mereka merasa cemburu.....ade yang jauh...ade yang dah berkeluarga..so tu alasan yang mmg kitorang terima la..bila dah call hp tu siap pas2 lagi...bercakap la kitorang untuk hilang rindu...

x habis lepak kat dalam kitorang sambung gi lepak kat luar kfc tu...maybe byk benda nak cite sesekali jumpa ni...sakan kitorang bergambar....nasib la sapa yang jadi cameraman tuh...hohoho akak2 ko ni mmg artis cehhhhhhhhhhhhh

ala2 kat genting...(padahal guna kamera cap ayam aku ni)


xde perasaan nak balik ni.....

kami sebaya....yang lain2 tu adik2.

haaaaaaa masa ni ade wani...dia datang balik sebb nak ambik norha n kiah

aduh..emy..ko mmg leh jadi artis la....gaya apa ko buat tuh...

norha & kiah...

kita nak gi mana plak pas ni....gilo dah kul 1 pagi time ni...

bab2 posing serah jer kat diorang ni.... :)

adik2 aku yang cun2..

kami de rupa artis x ???? nad diapit 2 orang artis :p

susah nak dapat snap pic sendiri....sebb mereka2 suka pada kamera heeeeeeee

tgh2 sibuk bergambar tu tetiba datang lak kawan2 kolej yang lain...andy, fatin arki n fatin (senior)..wahhhh2 walaupun mmg dah lmbat giler tapi x sangka diorang datang gak...memasing x berubah pun...maaf la pic kowang xde r..mmg lepak camni x habis2...mau sampai subuh ni...hihihhihi

mmg seronok n aku puas hati...kalau diikutkan x normal kitorang malam tu rasa nak sambung lepak mana lagi ntah...tapi memandang aku kjer...yang lain pun ade hal..so setakat ni jer la...jam pun dah kul 1..so pas salam2 kitorang pun beransur...okeh kita jumpa masa nad kawin kang...itupun aku rasa x sumer yang datang...xper2 aku faham n memasing de hal lain..jumpa lagi kowang..thanks tu nadia n tunggu kitorang datang tuk wedding ko...

P/s:pas ni giliran emy lak kawin....sabah tuuuuuuuuuuuuuu x dapek la na pegiiii..huk huk huk

11 dah tinggalkan jejak:

zella said...

lame giler xgi kfc sbb diet la kononnyer...huhu... tgk burger kfc yg terbaru ni..terliur wooo... xpe2 sabor2...hehehhe..

Rara said...

ni reunion ke ape ek? :)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

zella:xper2..kita pun dalam proses tu..kalau dulu leh sebb 2 ketol ayam tapi malam tu 1 jerkkkkkkk hihihi

[s][u][e][h][a][n][n] said...

rara: lebih kurang la..tapi reunion means pertemuan..lbih kepada gathering la hahahaha

fiD said...

mesti perangai sume xbrubah kan? huuu

zella said...

rugi tu mkn seketul je heheheh

mukasurat17 said...

wahhh.. awak bile lg nak kawen?? hehe

[s][u][e][h][a][n][n] said...

fid: ooo perangai berubah gak..tapi yang gila2 tu stil ada lagi hahahaha

zella: tu la tapi kenangkan badan ni senang naik bagaikan johan terpaksala :(

mukasurat17: jgn la tanyer nnt kita nangesssssssss kang sob sob sob

fikaryna said...

best nya dpt jumpa n lepak ngan kawan2 ek..

Solehah said...

wah wah..sungguh meriahhhh..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ryna:mmg la best...susah betol nak jumap derang ni..memasing bz heeeeeee

solehah:haahahha meriah la..nak2 kawan perangai sekepala :P