# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': 2010..
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, January 4, 2010

2010..

hihihi rata2 cite pasal sambutan new year kowang...hihihihi best..aku suka nak baca.. hari ni 1st day keje di tahun 2010....rasa camner???? happy??? 1st day sekolah bagi negeri2 tertentu..adik2..anak2...rasa apa...sonok? gembira??? best giler??? pengalaman jadi ibu di tahun 2010...wah2..macam2 1st day hari ni kan???? senyumkenyit

harap2 ni sume 1 permulaan yang baik...bagi aku hope dah 4 hari 2010 ni rasa aman jer di jiwa...hahahahah xde r rasa x ok...kalau de rasa yang x ok pun aku tetiba teringat..eh2..ni dah tahun baru...ubah perangai yang kureng2 tuh...sambil senyum...huhuhu (aku bukan gilo ok )

nak try r tenang dalam apa jua keadaan..pk positif n yang pasti bila kita mulakan sesuatu dengan baik pasti hasilnya akan baik..

contoh 1: time balik dari kg semalam orang tolak2 nak nek train...mula2 nak marah...tapi cool balik bila orang tu cakap maaf yer... dalam hati ckp2 sib ko mintak maaf..jgn r rosakkan mood tahun baru aku..hihihi

contoh 2: bayar teksi semalam 3.40...aku bagi rm4...tapi dia x pulang pun...alasan xde duit kecik..owh camtu erk..xper2...aku terus niat dalam hati sedekah jer la..habis cite n xyah nak duk lama dalam teksi tu..kang mood rosak.

contoh 3: orang muda kna hormat orang tua...so orang tua pun x salah hormat orang muda kan??? bila masing2 pentingkan sapa lebih layak dihormati camner tu??? hoh xpe r hormat jer la dia ni..x luak pun. mungkin orang tu x perasan kot kita ni muda ..hahhaha

contoh 4: tut...tut...msg masuk...ceh msg soh share kredit...memula ingat nak marah tapi pk..ntah2 de urgent...share jer la..x yah nak soal byk...rasa ok bila dia say tq n ckap nak share balik walaupun agk berkurun hahahahah.. jelir

hohoho byk dah contoh tu...bila sume kita hadap ngn tenang sumer tu akan jadikan kita ceria..tu baru ujian yang sgt2 kecil...tapi ia leh jadi gak sebagai permulaan tuk kita menghadapi ujian2 yang bakal datang untuk tahun ni...aku merepek ker...x kot...cuma aku rasa permulaan yang yang saat baik tuk tahun ni.. harap2 berterusan...hihihi


2010... imej baru ker ni??? perghhhhhhhh ngada2


P/s: aku suka no ni...aku tgh tunggu dia la ni..hitung bila hari tu nak tiba...bila dia dah mai...ade yang bertambah ni...rasa berdebar tapi xde la debar sgt..hahahahhahahagelakguling (aku tgh merapu ni...x yah la kowang percaya...hahaha

17 dah tinggalkan jejak:

Sharinginfoz said...

apa-apa pun all the best...

Pengalaman Bersama Nuffnang…

Puji Jangan Tak Puji

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

suka 2010?
adakah ko akan menamatkan zaman bujang???? huhu sila maklumkan pada sebelum sesiapa tahu :O
hahhahahaha

[s][u][e][h][a][n][n] said...

sharinginfoz: owh tq2..

tinie: bukan la...ko x yah la nak serkap jarang wei...huhuhu

░♥si lampu neon♥░ said...

selamat nu year beb. aku pon taktahu la ape yang best nye 2010 ni

[s][u][e][h][a][n][n] said...

si lampu neon: selamat wei...ade lah tu yang best...awal lagi ni...ade lagi 361 wei tahun 2010 ni huhuhuhu

aku zaty said...

huhu..
hepy new year!=)

*err blum trlambat kn..
hee~

Cik Cookie said...

all the best for this year.

btw love ur tudung so much.
ngeee

Jard The Great said...

terima kasih kerna kongsikan kemerapuan itu.. err.. nk minta kredit gak.. bole? ehehe

sI tEDI said...

bab yg tambang teksi tu.. aku lak x puas hati!
berapa banyak 1 hari dia makan benda free kalau dia x de cuit kecik!

kalau mcam k halalkan.. oklah. mana yg pergi dgn sumpah seranah!

Solehah said...

ya btl3..kalo hadapi dengan positif, hasilnya pasti ositif utk kita..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

zaty:sama la kita..lom lmbat lagi..heeee

cik cookie:terasa bolat muka aku pkai tudung tu...maluuuuuuuuuu :p

jard the great:kredit???? bagi aku pk 600 x dulu..kang aku share kat ko hohohoho

Tedi:pas ni aku la pulak kna kumpul duit kecik...nak elakkan benda2 camni la huhuhuhu tapi kalau kita nak marah pun tu hak kita :)

Solehah:yeahhhhhhhhh betul tu dear :)

muhamad radzie said...

hehe..happy new year..
dah jadik ibu? is dat true? waa
congratz2! keke

[s][u][e][h][a][n][n] said...

muhamad radzie:pengalaman jadi ibu tuk orang len la (sesapa saja ibu2 di dunia ni)...kita single gi wawawawawwa

Rara said...

fizday kt kolej? gler mls..kekok je ase..cm nk cbut lari blik umah je..haha :)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

rara: hoh kna minum air penawar tu.. hihihi

mukasurat17 said...

berdebar-debarnya jantungku, menyebut namamu..ah! ah!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

mukasurat17: amboi ko nyanyi dangdut tuk aku eyh...hihihihi :)