# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': cite ajl lagi.kah..kah :p
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, January 11, 2010

cite ajl lagi.kah..kah :p

sumber dari utusan

hehehehe n3 ni mesti dah basi kan???1st sekali minta maaf la pada yang dah nak muntah hijau story pasal ajl ni... saja aku nak post untuk suka2....korang pun dah tau sapa menang..dah tgk secara langsung malam tadi kat tv3...mmmm actually mmg la best n happening...nak2 lagi persembahan pembukaan oleh dato Siti n lan dan penutup oleh search, MUh tu...mmg best r bagi aku...tapi tu pun ikut la memasing kan...stacy pun best...sonok tgk diorang dance...fuhhhh tenaga mmg superb..pada yang lain2 pun persembahan diorang gempak gak...memasing bekerja kuat nak menang...pada yang menang tahniah..yang kalah...xpe leh cuba lagi...jelir adat bertanding kan...

okeh...kat cni aku nak tepek la pic2 yang aku sempat amik masa aku pgi rehearsal ajl malam sabtu lepas...ingatkan x nak pgi tapi memandangkan kawan aku ni kerja tv3 bahagian apa ntah so dia ade tag untuk masuk tgk rehearsal tu...kira kitorang ni dipaksa la gak temankan dia sebb husband dia gi outstation malam tu..hah..orang dah ajk kan...apa lagi..jom pg walaupun hanya rehearsal..hihihihi

aku, wati n dayah...sempat posing kat umah dulu sementara tunggu tanti :)

kowang tgk2 la pic yang aku sempat ambik ni..sorry r gambar mmg x memuaskan sebb aku guna kamera murah jer..huk huk huk

masa pembukaan

ambik pic kat tv besar lagi nmpak..hahahhah

malam rehearsal siti pkai baju putih...huhuhhu mmg dia cantik

gaya sang juara :)

sampai terangkat gitar tu aizat hahahah

posing wei..aku nak snap ni..


ambik gambo aku plak...

alamak apsal pale aku senget jer tu...patah leher ker :p

persembahan jeffrey din

black, jay jay, amy search, jeffrey din...penyanyi MUH

ramai tol orang masa nak balik tu...kalau malam juara lagu sebenar mesti lagi haru biru n ramai...

ni tanti...dia la yang keje kat tv3 nu....pe pun tq wei...kitorang sonok..

let's go kita pi makan...

masa ni dah kul 12 lbih...

senyum wei...kang aku post kat blog hahaha


malam tu pas balik rehearsal kitorang lepak kat kedai makan kat area hospital ampang putri...lapa wei...sebelum pgi ngada2 xnak makan...masa tgk rehearsal pun mmg dah lapa gilo..exited sgt tgk artis tahan la lapa sampai kul 12 lbih..huhuhulepas makan dalam kul 130 kitorang pun balik la umah sewa..sedar2 la wei...sampai kul bpe nak lepak2 ni..moh la kita beransur balik..hahahhah

P/s: sesekali dapat kuar ngn kengkawan...dapat relak2 n happy camni mmg best....sesekali ok la..jgn selalu :p

13 dah tinggalkan jejak:

fikaryna said...

hu..meriah..bast2..

[z@ck] said...

wah..terbaik la dpt g tgok live even rehearsal je..hehe

fiD said...

wah! pelik ckit entry nie, heheh,,, pasal rehesel la, hoohohh..

Rara said...

ske yuna menang! yey.. :)

Emy Amir said...

wahhh....bestnyer!dapat pergi tuh pun dah okie dokie..huhuhuh..k emy yg rumah dekat sekangkang kera nih pun malas nak gie..kalau tak demam punyer pasal..maybe malam tadik dah pergi jugak..huhuhuhu

Sheila said...

salam best kan AJL mlm tadi x bosan tp boring napelah misha no akim x menang salah satu hadiah... black sdp ke suara kau?????

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ryna: mmg best n meriah...walaupun just rehearsal :)

z@ck:huhuhu jakun gak aku sebenarnya..puas hati.. huhuhu

fid:x pe kan pelik ckit...tiket sebenar x dapat..jemput tuk rehearsal pun ok gak ..:p

k.emy: ye r..1st time la ni..syok..sementara bujang ni ok lagi kot nak gi tempat camni..hohoho

k.sheila: mmg best...memasing de kelebihan sendiri kak.. :)

NUNU EERA said...

bez2..atlez u ade kt sna wlpn tgk screen besar je..;)

idah said...

ajl ajl...beriya daku tgk kat kapar ngan kakak...tapi part result aku dah mimpi....macam mana boleh jadi macam tu???

[s][u][e][h][a][n][n] said...

nunu eera:hihihi mmg ler best...jakun ler sekejap.. :p

[s][u][e][h][a][n][n] said...

idah:idah mana ni???? x mungkin idah moin kot? :p

wawa said...

bestny...dpt g tengok live tu...rehearsel pun ok ape =)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

wawa: aah...dah orang ajk teman, pgi jer la..buakn kna bayar pon :p