# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': pameran perkahwinan :)
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, January 12, 2010

pameran perkahwinan :)

jumaat malam pas balik keje hari tu baget nak jumpa kawan lama nama dia k.yan kat ampang point..hujan pun kitorang redah gak la...k.yan ni kawan tempat keje lama...dia ni mmg kelakar orangnya...x sepadan ngn umu dia..enjoy kawan ngn dia...tapi xde r pic dia..jumpa kjap jer kat mcd ampang point..20 minit jumpa, borak..gelak...k.yan minta diri..nak balik...ok k.yan jumpa lagi..

yeaaaaaaaaaahhhh ade pameran perkahwinan la kat ampang point ni..jom tgk..usha...sib baik bawak bakal pengantin ni..kalau x x sudi aku nak pi tgk..huhuhuhu

x ramai sgt orang pasal pameran ni agak lama la...6/01/10 - 10/01/10

ni la bakal pengantin tu...dayah...

mmg cantik...mmg best tgk...byk pilihan..tapi rata2 kat area lembah klang n aku cakap terus terang la mmg mahal sebb diorang ni terdiri daripada butik2 yang tempat artis2 punya perkahwinan...make up pun guna make up artis punya...hahahahahh tgk leh la...kalau bakal suami orang berada or dato..mmg x kisah ler gelakguling

kalau gomok cam aku muat ker baju panten tu :P


mmg cantik pelamin tu..macam katil er aku nengok...

contoh banting razlan


rege kek ni kalau x silap aku sampai r 3 @ 4 ratus huhhuuhu

huhuhu actually tgk2 boleh la....nak guna khidmat2 diorang ni rasanya x la kot...mahal...diorang pun sub-sub kan pada orang lain..so nak bayar make up artis..nak bayar jurugambar..tu yang mahal..pe pun sumer tu terpulang pada diri sendiri..xde paksaan.

p/s : rambang mata aku nengok baju pengantin yang artis2 pakai...huhuhuhu

13 dah tinggalkan jejak:

wawa said...

wowww...bestny...tiba2 rasa nak kawin......hehe

mukasurat17 said...

dah nak kawen ea.....

Cik Cookie said...

cupcake sudah

A.I said...

ajak gi butik aj je...apa susah? ;P

fiD said...

bile aku nak kawen pulok nie, huuhuh

[s][u][e][h][a][n][n] said...

wawa:huh leh erk tetiba nak kawin...ko ni wawa :p

mukasurat17:aminnn....x la kawn...aku x tau bila lalaallala

cik cookie:yeahhhhh..cupcakes comil, cantik n berbaloi2 :)

k.ai:huhuhu...lupa plak k.ai punya adik....harus kita war2 kan :)

fid: ko tunggu lu...khatam belaja...kerja..kumpul duit baru pk kawen :p pandai aku cakap kan??? hihihi

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

hamboi hamboi
sue dah buat servey awal2 tu
almaklumlah bakal2 pengantin kan..
aku boleh jadi wedding planner ko wei

tolong buat bunga telur hahahahaha

[s][u][e][h][a][n][n] said...

tnie: pembetulan kat cni...xde masa aku nak survey nih...masa tgk pameran tu pun aku cm xde perasaan jer :(

░♥si lampu neon♥░ said...

pelamin yang gojes!!

sI tEDI said...

kalau aku, dapek tgk je lah!!

NUNU EERA said...

ala..tlps lgi pmeran ni..ari 2 pn missed jgk..aieh..

Solehah said...

huhu..sampai bila ni?

[s][u][e][h][a][n][n] said...

si lampu neon:yeaahhhhh..mmg cantik pelamin tu :)

tedi: samo la kito.. ;p

nunu:ko ni asyik terlepas jerk...busy sgt gamaknya huhuhu

solehah:6/01/10 hingga 10/01/10...dah habes la.. :(