# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': syukur ...alhamdulillah
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, April 10, 2010

syukur ...alhamdulillah

dah bangun ke lom kowang ni??? pagi2 sabtu ni yang hujan pulak pagi tadi mesti la enak dibuai mimpi...sesekali bangun lambat xpe kot hihihhi aku kat opis ok! huh sgtla x besh..syukur alhamdulillah...hujan lebat pun ptg semalam...lena la aku tido mlm tadi..ditambah pulak pagi ni hujan lagi....amin2...suka sgt...cam dah lama x rasa sejuk ni :p

pe aktiviti kowang hujung minggu ni???? gi jalan2? gi shopping?gi dating?buat assingment??...or duk umah?? x kisah la mana2 kowang pgi jnji kowang bahagia heeeee...ingat minggu ni nak lepak umah sewa jer tapi hari pas kje kang nak gi puchong la umah alang aku...dia baru pindah umah...so wat syarat tolong kemas ckit2...hahhaha dasar pemalas la tu nak tolong aku ni :p so malam tadi aku dah siapkan segala tugas2 rutin hujung minggu aku....basuh baju...sidai baju + lipat baju gosok baju kjer 6 helai + tudung lagiiii....basuh kasut keje (eh yang ni tipu :)....) bila dah settle sume barula rasa syok nak gi mana2 pun...x gitu??? klu kowang???? kadang tu aku tertangguh gak...heeeee

ok..sapa2 yang tido lagi tu sila bangun..x elok tido lama2...dikecualikan pada kowang yang tido lmbat malam tadi sebb buat sesuatu yang berfaedah ( berblog x termasuk tau ) huhuh semoga hujung minggu ni kowang happy2 jer..xmo stress2. jumpa lagi minggu depan...daaaaaaaa

P/s: minggu ni leh makan free kat umah alang....lalalalalal semalam msg suh dia masak sedap2 tapi dia balas...bukan masak sedap2 tapi masak bersama..mmmmmmsengihnampakgigi

4 dah tinggalkan jejak:

Sharinginfoz said...

yalah kalau hujan aja lebat pas tu pulak weekend tidur memang sodap kan

Stawberry Coklat

Click Fraud

fiD said...

uyoooo kak...

dah bleh kawen nie...

[z@ck] said...

buat assignment.
T_T

deekkyy said...

hallo..kunjungi blog ku ya

happy blogging