# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': layan la menu lunch tadi :)
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, April 29, 2010

layan la menu lunch tadi :)

salam..kowang sume dah makan ker???? ape sibuk?? rehat2 la dulu benti makan...dah kul 4 ni...hihihi tadi makan kat jusco time lunch...layan je la pic kat bawah ni nyum2

ngadap sudu ni jer dah dekat 15 minit....mmm orang x ramai pon...mmg camni kot service deme ni...harus la aku sabar..

mak aiii...slim sungguh gelas dia....sempat lagi aku berangan nak slim cam gelas ni hahahhahahah sib best air ice lemon tea ni...layan jer

setelah agk lama tunggu baru la nak sampai menu aku....apa yang buat lmbat ni erk??? baru nak tangkap udang ker???fikir apa2 pun sedap gak menu kat sni tapi aku x habis makan pun tadi..isk2 bazir jer kan...makanan ngn air jer pon dah dekat 20 hinggit x masuk lagi service ngn gov tax...ok2..disebabkan dah gaji ok la...nak hari2 makan cni..lemah lutut aku :p

p/s: aku rasa cam dah lama x makan nasi lemak la...dekat sebulan...oh nasi lemak ayam berempah sedapnya kau lalaalalalal

6 dah tinggalkan jejak:

Ejamaria said...

akak klu gi sini mesti order air green apple kasturi - sedap tau, air apple tapi ade asam ngan limau... pernah try buat kat umah... tak jadik!

sI tEDI said...

alahhh.. kenapa aku asyik baca org makan kat SR je ari ni.. :(

Frodo Baggins said...

grrrr ... tetiba rasa nak makan org! hahahha


>>___<<

[s][u][e][h][a][n][n] said...

k. ejamaria:ooo nak kna try ni...terliur lak :P

tedi:hahahhaaha aku kbetulan wei nak gi sana...

frodo: uik??? jgn makan aku :p

jane said...

hahahhahahaah sayang
sampai atey tak jempot i

majok ah

el said...

dapnye nasi tu weiiiii
lapar le pulok
start esok akk kamoo ni diet...so rini nk mkn puas2..bleh?