# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': knp la ko ni mata.....
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, April 12, 2010

knp la ko ni mata.....

salam pagi isnin.....wah dah bermula minggu baru....pejam celik pejam celik jer kan...kowang sihat x hari ni???? aku alhamdulillah...cuma ni ha...

cuba tgk betul2.....abaikan la eye shadow tu :p


alamak ade lingkaran gelap bawah mata lagi..huhuhu

aku rasa x selesa sgt kat mata aku ni..macam de sesuatu jer..mmmm kata orang macam nak tumbuh ketumbit....penah dengar x?? adui...sakit tol la....kesan dia huh..sampai sakit2 kepala la aku weekend ni...tapi x gi klinik pon lagi....aku tgk lu...klu x leh tahan sgt kang baru aku gi.

kawan aku kata takut kna air kencing binatang kecik2 jer...ish2...bab2 ni mmg aku risau..maklumla kadang kita tido malam x sedar.mana la tau semut ke apa ker sebb dulu aku penah gak kna..masa tu semut gigit kat bibir....hadoi jadi la bibir aku ala2 lebar gitu..sungguh sakit ok!..sampai bernanah2 lagi ye r sebb bila kering jer terkopek...korang bayangkan la azabnyer...

erm...k la hari isnin bese r byk kjer harus diselesaikan...k nnt free aku bersiaran lagi.daaaaaaaa

P/s: hari ni xde bawak bekal sebb gas kat umah habis....adus

6 dah tinggalkan jejak:

zella y said...

mb mmg nk tumbuh ketumbit kot...
sakitnya....

[z@ck] said...

mata aku dah macam panda dah skang ni haa..huuu

wawa said...

wawa pun prnah gak rasa camtu...nk nek ketumbit kot...huhu

Emy Amir said...

ha?lingkatan gelap bawah mata?...tak kelihatan pun!

ok lagi tuh...memang tak perasan!

el said...

sue baik g klinik cepat nak avoid takut kentumbit..akk dulu pun cam tu..sib bek dah sapu ubat dia surut..huhuhu

Solehah said...

btl tu, pegi check sebelum dia tumbuh.