# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': NuFFnang... owh teruja walau x byk huhuhuhu
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, April 6, 2010

NuFFnang... owh teruja walau x byk huhuhuhu

wahhhh...1st nak cakap tq byk2 kat nuffnang sebb cek dah sampai semalam...walaupun jumlah x byk tapi aku rasa sgt hepy..ngeeeeeeeee..ni gara2 aku x sabar nak cash out la hari tu...xper2 pas ni aku nak kumpul byk2 lak..jelir bila tgk kat blog cik epal mmg la aku cemburu..tapi tu usaha dia...dah tentu2 dia hapy..semalam tedi pun ckap pasal cek nuff dia...wah2 jumlah pun leh tahan byk...


so pada sesapa yang lom lagi join nuff meh la join...klu rajin update n pandai tarik pengunjung datang blog kowang merasa la dapat cek yang berbaloi...huhuhuhu


memandangkan angka ni x berapa byk tuk kongsi...aku ingat nak makan kepci, mcd, a&w nak beli baju..shawl ngeeeeeeeeeeee (amboi cukup ker ni lalalalalal)


P/s: pe pun syukur dapat...ade sapa2 nak bagi duit free byk ni???? huhuh

7 dah tinggalkan jejak:

Mak Su said...

tahniah, maksu pun selalu dpt cengitu ler amountnyer... seronok dan lagi kuat semangat nak buat entri

misscrab83 said...

wah2..best nyer.eh cmner nk check akaun nufnang ni erk?

Sharinginfoz said...

tahniah tahniah dapat juga.. saya belum cash out lagi.. bila nak dapat duit ni.. he he he....

Duit Tak Keluar, Akaun Potong

iphone atau I love u???

sI tEDI said...

lor..

awatnye tak sebutkan amaun?????????

zella y said...

bastnyer dpt duit nuff
kite xcash out lg...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

apa tunggu lagi jomla order A&W
hahaha

Ejamaria said...

best nye dah dapat, akak baru je blaja blog ni, En.Nuff bagi pun ade la singgit dua kot... huhuhu... ntah bila zaman la nak cash out tu...