# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': siti Fazurina VS Suehann
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, April 14, 2010

siti Fazurina VS Suehann

hahahhaahaa tajuk mmg xbleh blah punya la...korang knal x sapa siti fazurina tu???? yang berlakon dalam cite dunia Anita tu kenal???? yang ala2 sengal dalam cite tu??? hihihiihi knp pulak aku nak tulis pasal dia ni....actually aku bukan nak perasan jauh sekali la nak berlawan ngn siti fazurina ni...cuma aku x tau kat mana yang sama antara aku ngn dia ni....

camni...pagi tadi masa aku nak gi kjer, ade sorang akak yang kjer 1 bangunan ngn opis aku ni tegur aku...sue, muka awak ni macam pelakon dunia anita tu la...hah???? ye ke kak??? ( dalam hati aku dah lali sgt dah sebb akak ni bukan orang pertama yang cakap macam tu..sebelum ni pun ade gak 2 3 orang kawan2 aku yang aku x tau la depa ni rabun ke hapa cakap camtu, tapi aku buat bodo jer...) sebb aku ingatkan diorang nak ejek muka aku klu make up macam muka anita tu...klu kowang perasan dalam cite tu kan anita tu make up ala2 badut ckit...heeeeeeee pas tu akak tu siap cakap gi.. aah la sue, ada yang sama tapi bukan dari depan la...ade side2 kat muka tu yang nmpak cam anita...huh lekat pulak nama anita tu kat siti fazurina nih...jauh panggang dari api aku rasa...anita tu punya la cantik nak banding ngn aku...tapi betul wei aku x ikut muka dia..akak tu siap cakap lagi klu kitorang berlakon sama leh jadi pasangan adik beradik...heh...sampai kesitu ko leh imagine kak...jgn la nak buat aku perasan hahahhahaha

aku x rasa sama langsung tapi lainla klu macam k.ai ni..dia mmg sama ngn RCW...klu kowang x caya pgi la tgk dan bandingkan...lallalalalal

sgt x sama kan???? aku kelabu...dia putih sengihnampakgigi

dagu dia tajam tu....dagu aku jer dah double hahahaahha

so pada kawan2 yang cakap muka aku macam si anita ni kowang tgk n tilik la betol2...kang aku cakap kowang rabun ade plak yang berkecik hati...hakikatnya kowang tgk la sendiri....tapi klu aku cantik cam dia tu mesti best kan???? hahahahahahah perasan.

okeh la kang pnjng aku tulis lagi mengarut lak nnt..nak pgi buat kje dulu r...daaaaaaaaa

p/s: penah ade kawan yang kata muka aku ngn kawan baik aku sama cam adik beradik...walhal x sama pun..mmmmmmm

12 dah tinggalkan jejak:

Mak Su said...

sioknyer, ada iras2 artis... ok ler tu :)

wawa said...

hehe....nama baru sue....suefazurina =D wieyuuu

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hehehe terkejut aku, tajuk tak hengat punya ingat ko gadung berebut boyfren
hahahhaa

ada lagak sama iras2
sekali pandang sama gak :)

fikaryna said...

eh, ada iras la sue..waa..hik2..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

mak su:isk...jauh beno irasnya tu mak su..huhuhu

wawa:amboi2 sedap gak nama tu ahakkkk :p

tinie:heeeeeee klu gadoh berebut bf harus la aku yang x cantik ni kalah huhuhuhu

ryna:ye je la ryna ni..tang mana yang ade iras tu hihi

Solehah said...

hehe..cuba ambik angle yg sama jap mcm si anita ni..tak pun mekap kasi sama..

sI tEDI said...

pd mata aku x sama!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

solehah: mmg x sama solehah..nnt aku suh make up artis make upkan bagi sama hahahahah

Tedi: pada mata aku pun x sama ted..agknya kawan aku tu perli make up aku kot???hahahahaa

[z@ck] said...

wah..muka aku depa cakap macam kajol..aku iyekan je la..

kahkahkah

[s][u][e][h][a][n][n] said...

z@ck: mmmm setelah aku amati la..tol la de iras2 kajol muka ko.owh heroin yang selalu gak berlakon ngn hero kesukaan aku srk...

huhuhu aku melalut

Ejamaria said...

tang senyum ada sket kot... anita versi bertudung...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ejamaria: kah kah kah....penat gelak :p