# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': yehaaaaaaaaaaaa...isnin
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, December 28, 2009

yehaaaaaaaaaaaa...isnin

adeh..adeh...penatnyer... baru balik dari lawatan tapak neh..hihihi..x sempat nak pg umah kowang..byk cite yang pasti aku tertinggal nih..cuti baru ni aku x gi mana jer..eh2 aku tipu ritu aaku cakap nak g shopping kan??? ala shopping ala2 jer wei...idak la aku nak belanja sakan...kang hujung bulan aku aku kejung gelakguling

kowang tgk la gambar2 xtiviti aku hari ni...lawatan tapak kat putrajaya...masak time cuti n shopping ckit2 jer..huhuhuhu

isnin, 28/12/09

orang suh tgk tapak...apsal ko peace tu..hihihi

mak dara n anak dara :p

ye..ye kat cni la kita nak bina hotel tuh hahahhahaha


hijaunyaaaaaa

aku cuma tukang pegang jer...bukan wat presantation tau..kah kah kah

penat2...lapa tau time nih..

fuhhh sib x panas terik sangat..kalau x hitam aku berjemur tengah2 tapak tu tadi hahaha..erm 1st time la aku pg lawatan tapak ni..aku bukan engineer ke hapa just secretari cabuk jer..huhuhuhu meramaikan n memeriahkan majlis..ye la tu :p

jumaat, 25/12/09

aku telah berjaya memasak spagethi with meat ball (betol ke eja nih)..western2..hahhah bahan2 sume aku refer kat k.emy...yeahhhhh berjaya la walaupun cubaan kali pertama.. pening gak aku nak cari menatang oregano, mozarella cheese, n barang2 tuk wat spagethi nih jgn x caya tau siap bagi makcik umah sebelah...kih kihkih tadaaaaaaaaaaa

gambar kureng memuaskan la..(tapi rasa sedap tau hahaha)

sabtu, 26/12/09

lama x gi jalan tar la....windu tau..semenjak hausemate aku nak tunang aku pun xde member nak gi jalan n aku terjebak la sekali tidak bershopping hahahahah (baguih gak..jimat) cuaca ok n orang pun x berapa ramai sgt la time tu..tapi dalam sogo perghhhhh penuh n padat...huhuhuhu ok gak tau jalan2 ni..yela hari jumaat aku dah sakan makan kan..so hari sabtu kitorang wat terapi lak...jalan2 shopping n cuci2 mata..kih kih..


ni barang aku...sume murah jer...jnji aku suka


wallet tuk adik aku (ucu)

handbag tuk usu (ko nak free ke masuk buku 555 nih gelakguling

aku x leh online time cuti..so cite ni lmbat r kuar...lama2 cuti aku cmfm aku mmg rindu sangat nak gi umah2 kowang...okeh aku mau jalan2 gi umah korang...nnt aku tulih lagii..

P/s: knp bila akhir tahun ni aku susah nak ingat haribulan..huhuhu

10 dah tinggalkan jejak:

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

A.I said...

ha..amik! all in one. ekekekeke

zella said...

tukang pegang pun xpe...
org penting gak tu heheheh

Sharinginfoz said...

penat memang penat kan yang penting happy..

1st time Unique Visitors more than 200

Boleh Buat Duit ke ngan Nuffnang?

sI tEDI said...

he he he...
tukang pegang kertas pun keje gak. ekekekek


spaghetti tu nampak sedap. ekekekeke

::alwaniamalini:: said...

eh ehh..beg bolat bolat ituuu..bape hengget cik sue beli???sama ngan beg kita belikan untuk adik kat the mines ;)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ann:kita dah vote :)

k.ai:hihihi senang..x yah susah2.. :p

zella:pnting..kih kih kih..kalau aku x pgg terbalik la plan2 tu..hahaa

sharinginfoz: happy sesangat :)

tedi: 1st time wei buat..yeahhhhh tu pun kjer gak hahahah

alwani:hihihi malu la pulak..rege dia rm14 jerk..hohoho sungguh x tipu :)

Rara said...

lwtn tapak? kerje ap ni? :)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

rara:hihihihi secretary cum admin asst la..tapi ni bos suh pgi..so sebagai pkerja saya patuh la :)

idah said...

indahnya kalau spaghetti seperti itu berada kat dapur mak di soeharto....bila nak ada agaknya eh...ermmm...