# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': selamat bercuti sumer..cuti lagi..hehehe
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 24, 2009

selamat bercuti sumer..cuti lagi..hehehe

owh result pmr kuar hari ni kan?? tahniah tuk anak buah aku...6A 2B katanya its ok..kakak dah usaha kan..jgn sedih tau...belajar kuat2 lagi tuk SPM lak nnt erk..tahniah gak tuk adik2 korang ker anak buah korang yang amik pmr.. :)


gambar hiasan

yeahhhhhhh kowang selamat bercuti pada sesapa yang nak pi bercuti...kepada yang sambut krismas..selamat hari natal..kepada yang nak balik kg tu selamat balik kg...kepada yang nak bershopping sempena Y.E.S dipersilakan..(jgn sampai terlebih2 shopping lak hahahha aku rasa cuti kowang mesti banyak xtiviti kan???? apa2 pun aku harap kowang sumer selamat n take care.








P/S : aku x balik kg...tapi cuti ni aku nak jenjalan kl la...lama x jenjalan..nak pi jeling2 apa yang tengah sale ahakkssss (suker la tu sebb dah gaji kan...yeyeyeyeye


6 dah tinggalkan jejak:

jane said...

alah sue....

6A ok what????
aku PMR tak ccore pon dolu...

SPM je aku buat betul2

pepun....say my congratssssss pd dia eh;)

NUNU EERA said...

cpt2 la shoppin..
sale mmg sgt byk..
i hav done mine..;)

Rara said...

rmai btol dpt result y bgos kn.. :)

::alwaniamalini:: said...

huuu..xle soping, duit gaji bln ni dah takde :(

hans said...

cuti aku nak habis dah
6A 2B?
ok la tu

[s][u][e][h][a][n][n] said...

jane:tu la..bagi aku dah ok...dia sedih sebb abang dia dulu dapat 8A

nunu: xde la nak shopping apa sgt...kna cover gak..pantang nmpak cantik jer aku mmg suka beli :)

rara: tol tu..sonok tgk diorang dapat result best2

alwani: ala wei aku bukan shopping sakan...ala2 jer duit gaji ko bulan ni mmg xde tapi dalam bank berderettttt kan??? huhuhu

hans: kalau aku pun ok sgt la dapat 6A tuh..cuti aku pun ngam2 jer tahun nih :)