# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': bulan baru...penghujung tahun
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, December 2, 2009

bulan baru...penghujung tahun

erm...sedar x sedar dah masuk bulan 12 dah... dah akhir tahun pun..aku plak leh terlupa sangat2 hari ini hari apa...sangkaan aku hari ni hari selasa....ceh hari ini hari rabu..ntah apa yang aku pikirkan sampai lupa plak hari..cepatnya masa berlalu kan??? terasa baru jer sambut raya kat kg...baru jer itu...baru jer ini.. huhuhuhu

wah bila sampai bulan 12 ni mula la....memasing memikirkan nak ke sana kesini..memenuhi undangan itu..undangan ini...mahu menghabeskan cuti berjalan2 kesana kesini bersama keluarga @ orang2 tersayang...hah banyak tul aktiviti kan??? mmmmmm aku pun turut merasakan keseronokan n kebizian time akhir2 thun ni..tapi aku x kmana pun...hahahahha mungkin aku hanya balik kg menghabeskan masa bersama mak n abah + adik.. jimat n aman.. jelir

kat opis pun kjap2 bz...tapi banyak gak yang relaksnya..(huhuhu kalau xde time relax bersawang la blog ni kah kah kah)ade rasa2 cam malas jer nak kjer tiap kali tgk kelander....bukan apa syok tgk cuti hari jumaat yang berderet2 tu...tapi apalah sangat kan...opis aku kjer hari sabtu...huh sesuatu yang amat2 x seronok...

hihihi ade apa2 lagi azam tahun ni yang belum tertunai..sempat lagi ni sebelum tirai disember dilabuhkan...hahahah apa lagi erk yang aku x buat fikir jap2 cek diary dulu (hahahhaha diari x penah penuh tiap2 tahun..huhuhu)yup mungkin diet yang x tertunai...mana taknya...pergi ziarah kawan ke blog ade makanan...hancur luluh jiwa aku tgk tau.. (itu sume alasan x kukuh!)yehaaaa mungkin aku x perlu terlalu memaksa diri untuk diet...berperingkat2 ok x kengkawan????? walaupun setiap tahun azam untuk diet ni sering jer tersenarai...hahahaa

P/S : Dalam kesejukan air cond ni aku mengarut..ntahla..ikut jer rentak tangan yang menaip..

8 dah tinggalkan jejak:

::alwaniamalini:: said...

kita lebih kurang sama la..saya pun daru dulu dok berazam nak diet, nak kurus, tp camni jugak. makin naik ade la..adeii...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

alwani:tgk muka xde pun gomuks...knp lak nak diet ni???? kang kurus macam lidi terbang lak :p

Koyuki said...

hari rabu ke arini?

haha

JMR said...

bz bebenor nih..hari apa pon leh lupa kah?:-p

fiD said...

lum keja lg, xde pengalaman, tapi kalu time stadi pon same, tengok dah ujun taun malas nak balek U, hohoo

[s][u][e][h][a][n][n] said...

koyuki: ko jgn la nak tambah konfius aku... :P tapi aku ingat, pas rabu mesti khamis hahahah

JMR: entah...aku bz ke sampai lupa hari huhuhu

fid:heppp pi balik u.. rotan kang.. :p

el said...

boss aku nxt week g LA...nganga la kami kat ofis..hiksss

[s][u][e][h][a][n][n] said...

k.el: berpoye2 la kowang kat opis cehhh :p