# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': aktiviti makan free hujung minggu
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, December 6, 2009

aktiviti makan free hujung minggu

wah...sempat gak akau nak update blog dalam sibuk2 ni...huhuhuhu hari ni ade majlis makan2 free kat umah abang aku kat bandar kinrara, puchong...pas keje tadi aku tumpang k emy n k emy letakkan aku kat giant kinrara pas tu aku di kutip oleh abang ipar aku kat situ..
har
sampai2 umah abang yessss makanan dah ade n banyaknyerrrrrrrr suka aku...aku pun tanpa buang masa tolong la prepare apa yang patut sebelum tetamu2 datang...menu untuk majlis makan2 ni:-

nasi dagang
nasi putih
gulai ikan tongkol
ayam goreng berempah
acar
ikan masin masak lemak ngn nenas
sambal sotong
sambal goreng
kuih2han
sup tulang huhuhuhu
tapai
rojak buah

mak aih...banyaknyer...mana satu aku nak balun dulu ni..bila dah banyak sangat aku jadi x larat nak balun sume...ambik pun ala2 jer sebb bila sume dah bercampur aku jadi x lalu nak makan...

k la nnt aku tulis lagi klau sempat...nak solat maghrib ni..kang mak n abah bising lak..

p/s : makan2 ni sempena sunatkan AMIRUL NUQMAN...anak abang aku yang ke 3.








13 dah tinggalkan jejak:

sI tEDI said...

ganas betul perkataan kutip itu.. ekekekkee..

kenyanglahkau makan ari ni!

el said...

dapnyer nasi dagang...
rmi tul budak2 kena potong almaklumlah cuti sekolah kan

fikaryna79 said...

dap nyer nasi dagang..ryna suka makan gulai ikan nyer..suka makan lauk.haha..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

tedi:hehehe mmg kyg.. Yg pling syok sb free :p

[s][u][e][h][a][n][n] said...

k.el:2 la pasal,sonok anak buah kita ni.walaupn sakit kna potong tp hepi sb dpt byk duit..hohoho

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ryna:sue pn br je blaja2 mkn nasi dgang ni.mmg besh, :)

Cik Cookie said...

ehhh dah masuk musim potong-potong ekkk?

hans said...

ko makan semua ke?
haha

Sharinginfoz said...

memang sodap dapat makan free

Solehah said...

kenduri masuk jawi la ni eh..hehe..

cikTi said...

hehe,,.
makan skali gus sume,.
ala2 borong sume,.
hehe

[s][u][e][h][a][n][n] said...

cc: aah la sekarang kan cuti sek..lupe erk cik cookie :P

hans:idak la aku makan sumer..harus tapis2 gak...

sharinginfoz:mkan makan gak tolong menolong tu yang penting..hihihi

solehah: yup...budak yang kna potong cool jerk..mama n abah dia plak yang neves :P

cikti:makan sume tapi bukan serentak...x muat tank hahahahahha

[S]itie [B]Um [B]Um said...

free!! best!!