# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': bersalahkah aku???
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 10, 2009

bersalahkah aku???

sedih pulak mau menulis n3 kali ni...aku harap aku akan dimaafkan..12/12/09 kawan baik aku kawin... (sama tarikh ngn wedding ryna) kitorang duk 1 kg..umah pun x berapa jauh sgt la...dari sekolah rendah 1 sekolah sampai la sekolah menengah...yang memisahkan kami bila dia masuk u aku ke kolej sahaja..hihihi mesti korang kata aku ni x pandai kan???? hahahaah yer2.. takbole

dia dapat kjer opis kat kg n duk ngn family..rezki aku kat kl ni yang penuh ngn pancaroba (bukan penceroboh okay!) kitorang amat jarang berjumpa namun kadang2 msg...kadang call...ym..tapi amat2 jarang... tapi betul la..bila dah besar ni baru la aku tau...kadang2 keadaan yang akan memisahkan kita...huhuhu bertambah jauh persahabatan ni bila dia dah jadi wife orang ni nnt kan?? harap2 x la kot. aku mmg rasa bersalah tapi aku x penah lupa hari istimewa dia (dia jadi raja sehari la) aku betul2 x dapat datang time dia kawin..marah ke dia pada aku??? aku amat berharap dia x marah pada aku..alasan aku aku kerja hari sabtu..mungkin korang x leh terima alasan ni kan?? aduhai.. terpulang la apa orang nak kata tapi aku tetap kirimkan hadiah yang x seberapa tapi bukan itu sebenarnya yang menjadi ukuran.. (x tau la kalau pg umah orang kawen diwajibkan bawa hadiah)..

hadiah tuk kawan aku tu...LINDA N EMI

aku pas hadiah tu pada mak kat kg...sampaikan salam pada dia yer mak..cakap minta maaf x dapat datang..sob sob sob.. harap la dia sudi ngn hadiah yang aku bagi tu...n ingat kat aku..wawawawawa.

DOA buat kawan baik aku tu: semoga bahagia bersama suami terchenta n kekal sampai akhir hayat korang..n aku harap perkahwinan bukan penyebab kita putus kawan ok..

P/S: aku xnak buang kawan2 walaupun aku dah kawin 1 hari nnt...harap2 kengkawan aku pun camtu gak...huhuhuhuhu

17 dah tinggalkan jejak:

Sharinginfoz said...

ramai kan org kahwin...

Cik Cookie said...

tahun depan semua beranak sama-sama

hazila said...

Kadang kala kita akan tersepit antara kerja dan keluarga/kawan kawan. Nanti kalau dah ada suami lagi banyak kali kita akan tersepit dan serba salah.....

misscrab83 said...

tape la kak.nti ade rezeki korg jumpe la.rasenyer dia fhm n takkan mrh ko.aku ni esk kazen aku kawen.aku pun tak blk gak...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

sharinginfoz: mmg pun bulan 12 ni bese la kan...

cik cookie:hihihi kadang 1 sekolah lagi anak2nyer :)

k. hazila : tu la pasal..aduh2 sakit tol tersepit ni :(

misscrab83: wawwawwawa nnt aku kawin xde sapa datang sedihhhhhhhhhhhhhhh harap sangat2 dia faham..

el said...

adiah tu besor nyer..ape isi dlm kahhh
cuti skolah jer org kawin...org kawin sure cuti skolah kahhhhhhhhhhh

org dah kawin ni byk comitment
mmg ada jurang skit..tpi if keakraban n kesetiaan kita pd kwn2...xde mslh..hehehe

hans said...

ish,aku faham perasaan ko
member baik kan tapi nak wat macam mana
nanti senang2 ko gilah ziarah dia

[s][u][e][h][a][n][n] said...

k.el: yang dalam kotak tu adelah...hahhhah

mungkin leh jadi akrab lagi walaupun x jumpa cnthnya macam kengkawan blog kan??? walaupun jauh di mata dekat dihati :p

hans:sob..sob..sob bila aku terluang aku nak jumpa gak dia.. sedihhhhhh

::alwaniamalini:: said...

ohh..dun worry dear...kawan sure paham tu..dah keje nak wat caner kan. yang pnting, ingatan tu ada..

jane said...

selalunya cam tu lah...
dah kawin susah gile nk jumpe dah....
tuh lah...aku harap aku pon sama...masih mmpu utk hang out ngn kwn2 walo dah kawin...

xoxoxox

Solehah said...

sedih gak tak dpt blk kenduri kwn2 ni..

sI tEDI said...

aduhai.. sabtu ahad ni kawan aku kawen gak.. kena g.. sebab dok sekg.. ekekkekeke

Emy Amir said...

memang kehadiran tuh penting untuk memeriahkan majlis...tapi hadiah tuh pun sama penting!!!kuikuikui...so, kalau k emy jadi diorang, i am more than happy already!hopefully diorang pun cam gitu jugak.. ;)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

alwani:harap sgt dia faham..huk huk huk

jane:moga2 kita pun xkan lupa kawan kan bila dah de family sendiri. dah kawin byk comitment laen..huhuhu

solehah:sedih la...kadang2 bila member kawin leh jadi reunion lak.. jelessss la kalau kita xde

tedi:sonok la ko ted..sabtu ahad makan free :)

k. Emy:dapat datang n bawa hadiah mmg best kan k.emy...nak2 lagi kengkawan yang bagi..hope la bila dah beranak pinak kita masih kawan..huhuhuhu

cik EPAL said...

bila la nak kawenn..haha :D

Cik Cookie said...

Singgah sekali lg
Singgah lastik nuff
Sayang kamu kalau klik nuff CC balik

Cik Cookie said...

Singgah sekali lg
Singgah lastik nuff
Sayang kamu kalau klik nuff CC balik