# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': my lunch today.. :)
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, December 4, 2009

my lunch today.. :)

punya la letih aku nak pk makan apa untuk lunch...yang simple n ala2 diet..heh yang kenyang sampai malam....malam kalau lapa gak aku balun la biskut tak pun tunggu uncle roti datang la...pon pon pon sengihnampakgigi



Bismillahirrahmanirrahim.......

adegan membalun mihun tomyam

gdiuadhdoiwfesajx;aljxs09qqysd8qsoqmsQSUaz
yam
yam
yam
nyam
nyam
-
-
-
-
-
-
-
Alhamdulillah.....



menu aku makan lunch tadi...simple jer...x tau dah nak makan apa..mihun jer banyak, tapi rakyat2 kat dalam tu hmmmmm ckit jer..xnmpak pun batang hidung udang ke soton ker...(cehh kalau nak meriah lagi buat sendi faham x) isk2 alhamdulillah..ade gak benda nak makan kan...cuba ingat ckit kat orang2 yang x cukup makan...yang makan pun kna minta sedekah..sob sob sob nangih eh2 insaf2...

P/S : bersyukur ade gak makanan nak makan...amin

16 dah tinggalkan jejak:

dianna said...

hheh cpatnya makan. kalau i makan kan, tak kisah lah benda simple pun, mesti satu jam. hehe

ai said...

cam kebulor je gayanya kau makan tu sue..! sekejapan aje!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

dianna:hai..x tau la tau2 dah habes :p

[s][u][e][h][a][n][n] said...

k.ai:kak tu pun dah wat2 lmbat tau..sebb nak letak dalam blog nih..hahhaha mmg lapo pun.. kahkah

sI tEDI said...

ekekkeke.. dah kenyang dah tu.. ALhamdulillah.. ekekeke..

awat lambat nau lunchnye?

Cik Cookie said...

Cik Cookie mkn ns goreng mlm td.
sian kan?

zarin said...

cepatnya makan...kenyang sampai malam ke? hihi

Solehah said...

ya ya..bersyukur..

fiD said...

pasni bawak bekal dari uma k, heee, idea bernas ni =P

hans said...

tergugat proses diet aku tgok ko makan
haha

[s][u][e][h][a][n][n] said...

tedi:suka lunch lambat sebb malam xyah susah nak makan lagi.. :)

cik cookie:ok wat n.goreng..nak lagi time lapa..mmg licin tau.. hihihi

zarin:terpaksa kenyangkan gak la..malam makan roti..kalau lapa sangat balun air masak la byk2..sob sob sob

solehah:dapat makan best2 jer kadang x ingat nak bersyukur...teruk kan..harap2 dijauhkan la..

fid:hari2 kita bawa bekal tapi untuk b/fast jer..praktis nak jadi isteri solehah nnt..hgahahahhhahha

hans:heppp chaiyok2 teruskan diet ko..tutup mata bila tgk makanan..huhuhu

el said...

ko mkn ke ko telan jer semua..
kahhhhhhhhh cam isi myk tu...slurrrrrrrrrrrrrrpp je non stop
kahhhhhhhhhhhhhhhhhh
awat x hirup kuah tu sekali
hehehehe

[s][u][e][h][a][n][n] said...

k.el:kita kunyah la kak..x sedar tau2 dah habes...kuah tu best tapi kita punya hidung bocor..takut meleleh virus...hahahhhaha :p

TEDDY said...

bru ingat nk mnt ckit..tup2 tiggal kuah jer..heheeh...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

TEDDY:eh2 kita dah makan kan tuk teddy sekali r...x kenyang eyh :p

hans said...

hahaha
tutup mata pun otak terbayang2
xleh juga