# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': macam2 cite..
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 15, 2009

macam2 cite..

yeah baru de peluang nak update ni...aku kemana ni langsung x tulis n3 pe2 dari jumaat..huhuhu ntah la aku bz barangkali...memandangkan hanya boleh berblog di opis makanya payah la aku nak wat n3 selalu cam kowang kan?????aku sempat gak jalan2 ke tempat kowang...wah2 byk tol cite best..

apa khabar kowang semua...wah sonok erk cuti (bagi sapa yang cuti dari jumaat)pergi mana? apa xtiviti yang kowang buat...aku????? percaya @ x aku hanya duk umah saja pas balik kjer hari sabtu tu..bosan kan???tapi x pe r..mybe sebb aku dah bese kot..tension

macam2 cite gak yang kuar kat blog2 kowang..ade yang heppy, sedih, kelakar n macam2 lagi la..yang paling sakan sekarang ni aku tgk ramai yang ikut contest kan???? macam2 contest..untuk kowang yang masuk tu selamat berjaya..chaiyok2..

erm apa aku nak tulis sebenarnya nih...owh baru ingat..semalam borak2 ngn housemate terkeluar la pulak pasal azam...huh awal lagi kan nak sebut pasal tu...awal x awal la lbih kurang berapa belas hari jer lagi 2009 akan melabuhkan tirai....member aku tanyer aku apa azam ko? ntah aku jawab..bila aku tergagap nak jawab dia tolong jawabkan.... ko x tau apa azam ko sebb ko xde azam kan?? kahhhhh hiiiii

yang tiba2 aku terpikir...aku nak listkan azam aku n tampal kat dinding la.. walaupun x tercapai tapi aku leh tgk hari2...hahhahahah tol x??kowang dah prepare azam tuk tahun depan ker??? aku x nak tanyer pe azam kowang sekarang, kowang pikir la dulu erk..sapa yang dah de tu simpan dulu kang aku buat n3 tanyer kowang hahhahaah

P/S:asal kjer hari isnin aku boring...knp kje hari jumaat aku heppy huhuhu

10 dah tinggalkan jejak:

hans said...

hahahah
sebab hari isnin baru habis cuti dan sebab hari jumaat bakal bermula cuti

jane said...

azam baru thun 2010...
nk jd baik

haha;)

fiD said...

azam baru maal hijrah!

sI tEDI said...

aku duk g umah org kawen je cuti2 ni..

azam???

ehhMmmm....

ekekkekeke

Emy Amir said...

K emy sebenarnyer dah tak sabar nak waar2kan azam kat blog..tapi kan..tapikan...karang kalau letak awal2 sangat tak best la pulak...lagi seminggu nak habis tahun nih k emy letak azam...capai ke, tak capai ke..lain citer,,yg penting ader azam nak majukan diri..kuikuikui

[s][u][e][h][a][n][n] said...

hans: hahahah pandai tol kamu...kadang2 tu rasa isnin ni lmbat sgt..jumaat pantas jer waktu berlalu ahaks

jane:bukab ke kamu mmg baik jane??? aku tunggu azam yang lebih mencabar dari kamu hahahahha

Fid:yeah..orang sibuk2 azam new year hampir2 lupa tahun baru islam...

Tedi:kamu mesti mempunyai azam yang hebat kan tahun depan???ekekeke

k.emy: wah k.emy dah ready ngn azam erk..yeah2 sue tunggu..hik hik hik

TEDDY said...

azam bru kite nk blaja rjin2..
sbb tahun ni blaja mls ckit..
results pn MALAS nk cite la..
hehehe....

[s][u][e][h][a][n][n] said...

Teddy: oit2..jgn la MALAS2...rotan nnt hehehehe

Cik Cookie said...

xtau lg azam apa...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

cik cookie: masih ada masa lagi nih...pk2 :)