# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': suker tengok yang cantik..
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, December 16, 2009

suker tengok yang cantik..

hah apa yang aku suker tgk tuuuuuuuuuu....ni la tgk gambar nih..actually aku bukannya minat fanatik dia pun..tapi aku rasa suke tgk la..pasai apa???? baju nikah dia tuhhhhhhhhh cantik la..regenya mesti mahai kan??? huhuhu


kowang pun mesti suke gak tgk benda2 yang cantik2 kan..x kisah la orang ker baju ker apa2 yang cantik kan?? aku story ckit..aku tulih ni pasai aku geram ckit jer...x leh ker aku suka tgk baju nikah si ain nih???? cakap2 cepat x leh suker ker...xyah la nak cakap 'ala x lama lagi la tu' x yah la cakap camtu...aku langsung x de terlintas pasal aku ok bila aku suka tgk baju ain yang lawa tuh...sekadar suka2...huh bab2 ni aku mmg akan buat muka..

ahhh lantak la..(buruk dah bahasa aku) biar la aku suka tengok...jgn la kisah kan??? bukan aku dengki kan???ok2 selagi aku x langgar apa2 pun kesalahan jgn la dengki bila aku cakap aku suka tgk baju si ain nih..

P/S: putih itu suci n menawan :p

6 dah tinggalkan jejak:

sI tEDI said...

ekekekkekeke...

org ada duit semua leh nampak canti kan.. baju mahal2.. he he he..

wey! aku diet cam biasa jek.. cuma x amek nasik.. seksa sket lah... kena kuat iman.. ekekekeke

[s][u][e][h][a][n][n] said...

Tedi:yang penting ada duit..sume pon bolehhhhhhhhh

x amek nasik???? owh..mampukah aku grrrrrrrrrr

::alwaniamalini:: said...

haa btoi2..asal ada duit..sume pon jalannn..

hoh x amek nasik ehh????????

Emy Amir said...

Sue, yg penting kan k.u.r.u.s.!hikhihk...biler kurus, pakai aper pun nak lawa.nanti kiter citer pasal baju nikah kat opis ek!

jane said...

aku suke bju pngntin putuih..

tp if nikah nk brown kot..aku tgk senior aku pakai...lawa giler....

lg satu aku suke brown...coz classic...huhu

putih...tak pasti nak ke tak...huhu

[s][u][e][h][a][n][n] said...

alwani:yeah..ada duit apa pun boleh :)

k.emy:kurus erk...ubat apa yang sue nak telan bagi kurus ni..hohoho

jane:brown???? mmg cantik tapi yang atas2 aku pun kaler brown gak masa nikah..hitam kelabu??? ok ker ahaks :p