# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': kenapa mau berahsia ???????
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 10, 2009

kenapa mau berahsia ???????

bila kita nak bagi tau orang kita couple ni????? ke x payah bagi tau...bagi lelaki bagi tau ke x aku rasa xde apa2 kot.. tapi x tau la kalau penting gak nak umumkan hubungan korang ngn awek korang kepada kengkawan...tapi bagi pompuan???? mesti akan rasa sesuatu kan????macam2 persoalan akan timbul...knp nak rahsia??? awak ni main2 ke ngan saya??? kalau x knp sampai nak rahsia camni...awak dah ade yang lain ker??? dah de wife ker?? family awak x suka saya ker??? awak de alasan yang kukuh x knp perlu kita berahsia??? alasan per?? leh bagi tau?? aik knp diam??? cakap la...

ala nnt2 la kita bagi tau...masa x sesuai.. huh ok la xper2 ambik la masa lama mana pun.. malas nak gaduh2. mungkin cara camtu nmpak macam selesai walaupun pada hakikatnya cukup sekadar mengelakkan diri dari bertekak??? tol x???..ok fine kita cakap pasal lain sedih

korang rasa camner??? perlu ker sumer tu??? ke lelaki ade alasan mereka tertentu knp nak rahsiakan perhubungan kalau perhubungan tu atas dasar cinta (cehhhhhhhh jelir) mungkin setengah2 orang x rasa pun benda ni cam 1 masalah... mybe yang sedang hangit bercinta tu rasa kot..huhuhu

yeah..bagi aku bagi tau ke x tu xde r penting sangat...tapi kira elok la bagi tau kan....kalau betul ngan cara x salah nak cerita kat orang...huhuhu wei2 ini bukan kisah aku tau..takbole

P/S: AKU ULANG LAGI.....INI BUKAN PASAL AKU tumbuk tolong jgn sangka apa2 kat aku...bukan aku wei...percaya la...

13 dah tinggalkan jejak:

Sharinginfoz said...

entahlah maybe nak pasang lebih dr satu.. just nak tanya kalau belum isi survey sila le....

http://peribadiz.blogspot.com/2009/12/jom-survey-nuffnang.html

Sharinginfoz said...
This comment has been removed by the author.
sI tEDI said...

bagi aku, perlu umumkan.

kawan2 perlu tahu. nak sorok2 wat pe?
macam ada udang di sebalik mee jek..

kena jujur..

fiD said...

setuju, xpewlu la nak simpan2...

Solehah said...

hehe..ingatkan awak yg tgh hangit bercinta ni..hmm rasanya kalau rahsiakan sbb yg munasabah ok..

Arief Arf said...

tak perlu la dirahsiakan,
tapi lagi tak perlu diheboh2kan..
kalau sebok bagitaw sume orang, pastu kejap je nanti dah xjadi..
buat malu je..
so biasa2 jela..
haha

X)

Melz said...

bagi mel. ada baiknya umumkan :)

sebab takut kang kawan taktau yang kawan tuh ada hati kat awek kita hahaha kang jadi masalah plak...at least kalau semua tau..so xdalah salah faham antara kawan :D

::alwaniamalini:: said...

erm..patutnye umumkan jela kan..bukan nak bagitau org yg kita ada awek/pakwe tp org xde cuma bgtau supaya org tau kita ni dah berpunya..macma melz cakapla..kang ada org jatuh lak..bukan salah dia..dia xtau yg kita ni dah berpunya...

tp klu ada sebab yang munasabah, mmg perlu dirahsiakan hubungan tu xpela..contoh kt tempat keje aku, suami isteri x digalakkan keje dalam team atau tempat sama, so ada kapel yg dah kawen tu terpaksa rahsiakn perkahwinan dorang..

cik EPAL said...

bagi tahu je kan senang..jujur ;)

GhOsToNe said...

hmmm...

mybe laki tue ade sebab kowt nk smbunyikan...

so..

bg laki tue mase okeyh!!

p/s: pesan kat kawan macam tue!

Cik Cookie said...

erkkk bukan ke kamu yg polin in lop?

misscrab83 said...

bg aku kan, nk rahsia ni bukan la sbb nk pasang lagi satu ke atau nk ade skndal lain cume cm segan jer la nk bg tahu kan org lain.tmbh2 lagi klu nk cite kat famili.biar la btl2, br la gtaw....

[s][u][e][h][a][n][n] said...

Untuk KOrang Sume: erm....ade kebaikan n ade keburukan gak kan...sentiasa berfikiran positif...tq atas cadangn/ komen korang.. :)lalallalaala