# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': umur..hari lahir..azam..harapan :)
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 29, 2009

umur..hari lahir..azam..harapan :)

Lagi 2 hari je 2009 nak melabuhkan tirai....huhuhu selamat tinggal tahun 2009 yang sungguh byk cerita suka..duka..manis..pahit n macam2 lagi..Selamat datang tahun baru 2010..tahun yang bakal penuh dengan cabaran...tahun yang bakal ada berbagai2 peristiwa (harap2 la yang menarik) tahun yang yeah..aku bakal menambah jumlah usia yang ada sekarang..hohohoho

hahahhaha aku dah mula nak sebut pasal umur, besday ...tu tandanya hari lahir aku dah dekat la hik hik hik..tahun depan..makkkkkkkkkk umur dah banyak la..insyaallah bertambah umur aku...dapat gak aku merasa umur camni..panjang umur lagi..amin :)

suka ke x ngn umur kita, bersyukur la sebb kita masih diberi peluang berada kat alam maya ni lagi..umur bukan lagi penghalang segalanya... (ceh ayat x bleh blah) kadang tu ade yang rasa takut bila umur dah banyak..aku pun x nafikan...tapi kan...bila umur dah semakin bertambah kita pun dah semakin matang n semakin banyak pengalaman yang dah dilalui...baik manis, masam, pahit n seronok segala bagai..(aku matang ke x ni????)

memandangkan hari lahir aku ni awal tahun..so merangkap la sekali ngn azam aku..harap2 azam2 aku yang lom tertunai tu dapat la kiranya aku tunaikan tahun ni..mudah2han aku dipanjangkan usia...murahkan rezeki...dipertemukan jodoh dengan ???? (bab ni aku failed) dan sentiasa dilindungi OLEHNYA.. amin ya rabbal alamin.

apa plan tahun depan???? aku nak jadi :-
anak yang solehah (lebih2 solehah lagi)
pekerja yang rajin (yang ni aku cuba hahahahah)

kawan yang terbaek

wanita yang lemah lembut
seorang isteri (oppsss yang ni aku xtau..salah letak lak :p)


harapnyer apa yang aku tulih tu akan aku tunaikan insyaallah..

ari tuh aku ade tanyer apa azam kawan2 kan???? ha moh la gi tau aku..rasanya ramai yang dah sabar kan nak gi tau apa azam kowang..mesti tahun baru de semangat baru, de perancangn2 baru n macam2 lagi kan???? so x salah kan kita share uhuk uhuk :)

P/s :aku nak hadiah putera raja n bunga ros setaman...sapa nak bagi???? jelirjelir (yang ni bukan azam tau aku saja je ngengada hik hik hik)

rospssstttt....korang de pengalaman besday yang menarik???? nnt aku wat n3 tuk ni...tatatata

ni gambar hiasan (coklat dari langkawi nyum nyum nyum)

15 dah tinggalkan jejak:

zella said...

azam nk teruskan azam yg terbengkalai tahun ni hahahah...

p/s: semoga berjaya mencapai azam kamu! =)

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

coklat dari langkawi, bunga itu dari bos
hahahhaa

[z@ck] said...

wanita yg lemah lembut?
aihh..
sebelum ni kasaq ka..

hehehe..
may all ur wish come true in 2010!

NUNU EERA said...

i amin kan utk sema azam2 u 2..
xpecaily yg laz 2..hehe..

iva saionji said...

wah..sue..nak coklat leh..hehehehe....nak putera raja ke...nnt iva g carikan ek...raja kapoor leh x..??hehehehe

Solehah said...

daim..daim..daim..

sI tEDI said...

bila tarikhnye? x sebut pun!

Eyriqazz said...

huhuh,susah nak baca.font kecil ngan background hitam kotak2 ...

http://eyriqazz.blogspot.com/

[s][u][e][h][a][n][n] said...

zella:semoga berjaya jugak untuk kamu :)

Tinie: yessssss hihihihi

z@ck:kekadang kasaq gak :p...owh tq2 wish tu..

nunu:heeeeeee..tq laling :)

iva:sue makan coklat sue ingat kat iva..iva kenyang x :p raja kapooorrrr grrrrrrrrr

solehah: tersedak anak buah kita nama dia daim...hahahahhaha

Tedi: nnt la aku bagi tau..malu wei udah tua :p

eriqazz: erkkkk???? susah ker....tq la 4 komen

aku zaty said...

hepy new year!=)

Emy Amir said...

ha!yg azam nak kawen tuh k emy suker...sile bagitau 'org' tuh, jgn membazir duit kat kerete, sila simpan untuk hantaran bagai ...hikhikhikhik

[s][u][e][h][a][n][n] said...

zaty:heppy new year untuk kamu juga hohoho

k.emy:k emy mmg la suke..tapi tu xde dalam list pon tersalah letak kot :p

AJ Nismihan said...

tahun baru jer kita azam baru kan.. dah jadi trend...
dan juga azam tu carry forward taun depan. yang tu pun trend.
so aper cite nak buat azam2 lagi tiap taun, ye tak?
I talk this to myself, cause I am one of them! (i dont think that is a big wrong for being a norm :))

Tapi kalau boleh nak kuatkan hati dah berubah it is more that great! Jadi, sebagai pemangkin, ceq nak wish, selamat tahun baru

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

salam..semoga lebih baik dr tahun lepas..selamat tahun baru...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

Aj:owh tq2.. :)

Muhamad Arif: yeahhh selamat tahun baru juga untuk kamu :)