# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': selimut basah???? hah :p
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, December 4, 2009

selimut basah???? hah :p

sedapnya tidooo time hujan2 ni..fulamak kalau dapat tilam tebal yang empuk lagi la syokkkkk...alahai sok kjer la plak..lebat tul hujan tgh2 pagi tadi...tengah syok2 tido tetiba aku rasa sesuatu..apsala basah ni????

raba2 kat selimut...hah basah la..aku terkencing ke??? isk x kan la..hah yang hujan kat luar..tapi apsal lak aku dalam bilik rasa basah..aduhai..mata aku berat lak nak buka...mana taknyer member sebelah sedap jer tido...waktu tu kalu x silap aku lbih kurang kul 4 lbih la.. kacau tul la..

ingatkan aku mimpi tapi bila aku bangun yer la basah selimut aku ni???? yang peliknya kat bahagian kaki...ade orang siram aku ke malam tadi???? aku mimpi terjun sungai ker???? huhuhu.. x puas hati ni..nak tau jugak mana datangnya air yang telah membasahkan selimut aku ni... ade hantukah dalam bilik ni???

ntah idea dari mana datang aku pandang bumbung bilik aku betul2 kat atas bahagian selimut aku yang basah tadi...hah???? bumbung bilik aku bocor la....cehhh...kna kat aku plak...member aku kat sebelah aku x kna plak..huhuhu selalu hujan x bocor pun..alahai...macam2 la..aku dah la sejuk ditambah pulak bumbung bilik bocor n air hujan tu terus jer basahkan selimut aku...hampeh...sib baik la bahagian kaki..aku x tunggu lama terus la ubah posisi tido aku sementara nak tunggu subuh..ngantuk

nak report kat tuan umah ni...baru renovate umah...alih2 bumbung bilik aku plak bocor...isk isk isk..ni aku nak marah ni..hihihi (kang x pasal2 makcik tu halau aku...grrrr)

P/s: alhamdulillah bocor tu x kna kipas aku..kalau x kna kejutan elektrik n kejung la aku...fuhhhh selamat.. sengihnampakgigi

11 dah tinggalkan jejak:

el said...

huh igtkan basah ape td...kelam kabut gak terjah..hikssss
luar ujan..dlm pun ujan gak..kahhh

[s][u][e][h][a][n][n] said...

k.El: hahahahha sib bocor kecik..kalau x lenjun 1 badan.. kah3

Precious said...

Ahhh .. parah tu! Cepat tampal ... hih hihiiii, macam nak tampal setem jer!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

precious: kalau semudah tampal setem aku akan buat sendirik.. :)

fikaryna79 said...

haha..lawak citer sue..pastu baru nak tmpg sedih..cian sue..komplen cpt2 n baiki cpt..ni kes naya nih ( sori gelak dulu..huhu..)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

fikaryna: sila la gelak.. :p mmg naya pon.wawawwawa

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

hahahhaha
ingatkan mimpi basah hahahhahaha

nasib baik tak kena alat2 elektrik, kalau kena , nak kena claim dri tuan rumah tu. hahhaha

[s][u][e][h][a][n][n] said...

tnie: mesti aku keras kalau kna alat2 letrik .... :p

sI tEDI said...

ekekke suspender jek.. ingatkan mana datangnay air tu

::alwaniamalini:: said...

hihih..ingatkan kamu terkencing td ahahha

[s][u][e][h][a][n][n] said...

tedi:aku lagi la suspenssss...hahahaahah

alwani:isk2..aku tau kencing kat toilet..muahahahhahaha :P