# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': aku manusia biasa bukan ROBOT :)
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 22, 2009

aku manusia biasa bukan ROBOT :)

hai kowang...rindu nak tulis...internet baru jer ok..pelik x..aku kat opis ni??? knp aku belum balik kerja????? yang pasti bukan aku berseronok-seronok kat cni...aku keje tapi bukan dapat bayaran tau...no ot..no no no...just tolong...sabar....

masih x dapat nak jalan2 tempat kowang..aku penat..kaki aku gigil2...lapa..makan mee goreng pagi tadi n aku lunch kul 7 ptg..dengan sakit pompuan lak datang..mmg dugaan...bos lak x henti2 bagi kjer...walaupun dia xde kat opis tapi dia call..aduhai..bos, kami bukan robot..sedih knp x nak buat persiapan awal kalau dah tau esok de meeting????? knp??? sib aku bujang lagi xde menda nak pikir balik umah...tapi aku pun penat gak..camner aku nak balik?????nangih malam2 mana de teksi...pakcik teksi dah balik kul 7 tadi..alhamdulilah ade kawan yang sudi tolong amik aku..(tq awak..nnt saya belanja teh ais tau hihihihi)

lagi 20 minit kawan aku sampai...aku nak kemas dah...selamat tinggal bos..saya nak balik..x larat dah ni..tu jer yang mampu saya tolong siapkan tadi..esok saya masuk lambat ckit erk..sebb nak ganti balik lambat ni..hohoho aku buat peraturan sendirik..kih kih

P/S jumpa esok ...........daaaaaaaaaaaaaaaaaa

11 dah tinggalkan jejak:

sI tEDI said...

mintak naik gaji weyyy

::alwaniamalini:: said...

uishh..keje kuat neh! btul tedi cakap tu, mintak naik gaji! bonus 3 bulan gaji! hihih

::alwaniamalini:: said...

uishh..keje kuat neh! btul tedi cakap tu, mintak naik gaji! bonus 3 bulan gaji! hihih

[s][u][e][h][a][n][n] said...

Tedi: aku kerja xdee naik gaji wei senang cakap keje cuma tolong bos!!!

Alwani:no ot...apakah lagi bonus..alangkah bahagia jika ade bonus seperti itu..hohoho

el said...

betul tu sue
sib bek la ko x kawin lg
kalo dah ada laki anak2 lg perghhh
mau tensen 1000x tau
hangit jer

Watierman said...

Salam Sue....betoi3x....kalau dah tawen...lagi penat!!!!Awak tu....yang tolong ambik tu....awak yang itu ke???

NUNU EERA said...

klu i kje mcm u ni..
mau xkwen i..huk2..

Solehah said...

takpe2..buat cam office sendiri..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

aku pun tumpang simpati kat ko :(
takper sabar itu separuh iman..ceh ceh ceh aku yang tak sabar hahahaha

sori banyak2 tau aku telah pulang awal, aku harap ko faham eh masalah aku, knp aku harus balik cepat dan tak boleh stay lama2 macam ko....

[s][u][e][h][a][n][n] said...

k.El:hihihi ish x terbayang la cam ne kalau dah kawin kan plak balik lmbat2... ish ish ish xmo bayangkan :P

k.Watie:ye kak..'awak tu yang ngade2 nak ambik hiiiiiii walaupun buat muka sebb lmbat turun huh

nunu eera:isk..jgn cakap camtu..kalau u dah kawin cabot jer awal akahs

solehah:hahahhaha mmg selalu gak wat cam opis sendirik..kih kih

tnie: its ok la.

iva saionji said...

iva yg dah kawen ni pon kalau byk keje..pon kadang2 xdapat balik awal..huhuhu...nsb baik hubby dah faham....nak buek gane...fired je boss tu sue..hehehehe