# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': sakit kepala (bunyi macam dalam iklan) :p
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, November 24, 2009

sakit kepala (bunyi macam dalam iklan) :p

aku sakit kepala la..aduhhhhh apa lagi yang aku pk nih..baca blog kengkawan pun amat risau jika aku salah baca..ni nak menulis pun amat payah sebb bila dah sakit pale ni kang yang bukan2 keluar..sebaiknya aku nak rest la..

P/s: kepala aku kat cni ngn badan aku tapi fikiran aku kat kg laaaaaaaaaaa.. tu kot sebbnya..wawawawwaw

22 dah tinggalkan jejak:

sI tEDI said...

restlah... he he he..

makan panadol active fast!!

ai said...

Itu namanya kau STRESS! Tak nyempat nk blk kg dah. ngeeeeeeeeeeeee

Mr.Clive said...

makanlah ubat,pastu tido...huhu...heheh

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

aku syak ko sakit kepala sbb buat propose kpd agong tu, di tambah plak dgn gangguan romantik drpd Mr Acam.


muahahhaahhahahaha

jane said...

mkn ubat tak pon tuam air panas kat kain..letak kat pale n tidoo..

pregnant ke???
muahhahhahhahah

larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hans said...

eh,asal?
balik jer la kampung
jgn stress2 maaa

::alwaniamalini:: said...

p klinik amik ubat!! :)

kg katne??

Cik Cookie said...

yeay..
esk balik raya.

[s][u][e][h][a][n][n] said...

TEDI:tq2..aku nak rest dulu..tapi nnt aku rindu nak pi blog ko..wawawwawa

[s][u][e][h][a][n][n] said...

kak ai:mmg stress pun..mak kita rindu kat kita...hahahhaha

nak bermanja2 ngn mak kat kg ni..hahahha

[s][u][e][h][a][n][n] said...

Mr.Clive:ubat nyamuk x leh kan???hahahahah :p pe pun tq erk

[s][u][e][h][a][n][n] said...

Tnie:mungkin kot...gangguan2 semasa berkerja...hahahha harus aku elakkan..hihihi

[s][u][e][h][a][n][n] said...

Jane:owh jane tq2 ats suggestion tu...

kejar dia.....mana nak lari haaaaaaaa

gigit nnt huhuhu :p

[s][u][e][h][a][n][n] said...

hans: hohoho kje lagi ni..khamis baru balik..bese r dah berumur senang la sakit..huhuhu

[s][u][e][h][a][n][n] said...

alwani:huhuhu doktor pun dah naik knal...bila lama x pgi klinik..

bila gi jer cakap lama x datang cni??huhuhuhhu

kg kita felda soeharto tau.

[s][u][e][h][a][n][n] said...

cik cookie: hohoho x sabar nak balik raya nih..

kg ku...tgu aku balik..hahha

Mr.Clive said...

sama-sama!!!! :D

fikaryna79 said...

sue..jg kesihatan..n jgn lupa makan n makan ubat..supaya raye nanti leh hepi2 tau..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

fikaryna:ryna,tq2..ni dh tlebh sht..hohoho..

fikaryna79 said...

kalau dah hohoho..2 pecaya la dah sihat bangat..hehe..

hans said...

ekau mudo lagi kuttt

Solehah said...

isk..ye ke? demam ke?hrtu saya bru sembuh demam..