# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': macam lama sangat x balik kg...
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, November 9, 2009

macam lama sangat x balik kg...

hohoho sabtu lepas aku balik kg aku nuuuu kat felda soeharto...wawaawaw rasa cam lama lak x balik...(lama gak la dari lepas raya pose) huhuhu dekat pun susah mau balik selalu..heee pas kje kul 12 aku cabut la balik..sib perjalanan hari 2 lancar..turun opis cepat je dapat teksi...sampai kat train pun x tunggu lama train dah mai...hohoho sampai pudu beli air jap n coklat x dalam kul 1225 aku dah sampai tempat beli tiket...kat pudu jumpa macam2 orang siap mamat kat pudu tu leh tanyer awak nak balik mana...aku malas layan...dia nak offer bas dia la tu...masalahnya bukan aku x mo naik tapi aku nak ke tg malim..bas yang dia offer tu ke johor....apa ke jadahnya...hihihihi siap mamat tu pesan, awak jalan baik2 tau...pgi platform 18 beli tiket kat sana...hihihi aku pun say thank u jer la..xnak la sombonk sgt..

tiket balik kg

huh dapat tiket kul 1230...sib sempat...sampai tg malim kul 130@145 paling lmbat..okeh ngm2 bas ke soeharto pun kul 145 jalan...dalam bas lepas cek tiket aku x tunggu lama dah....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..sampai tol tg malim baru sedar..hahahaha kejap je tu pun sempat tido..

sebelum tido aku sempat snap masa dalam bas :p

sampai tg malim betul sangkaan aku bas ke felda soeharto dah ade...hihihi terus la naik..sib ade tempat kosong...bayar tambang n cari pot nak duduk..pasang headphone kat telinga layan lagu dalam xpressmusic..sampai kg kul 2.40.. mmmm salam mak n abah n cari anak alang yang 2 tu...(yang agak nakal tu..hihihi) syakir tgk wonderpet n yang dzakkir dalam buai..hihihi mak ude nak kjutkan adik...terus je bangun bila dengar sore aku... :p sore kuat cam petir..terbangun budak tu.

kat kg xde apa xtiviti sgt selain melayan karenah anak2 buah dan melantak durian yang dah banyak gugur (maaf gambar tidak diambil untuk mengelakkan korang terliur..)jelir mak x habis2 suh makan2..sampai aku cakap kat mak..."mak ude x larat nak makan dah...cuti kjap jer mak..mana nak larat masuk sume dalam perot...huhuhu.. cuti kjap ni aku ambik kesempatan ke belakang umah n buat operasi..huhuhu aku menceroboh kebun sayur abah...hahahha dapat la kacang botol, sayur bendi, serai, daun kunyit n cili padi...aku angkut bawa kl...jimat.sengihnampakgigi mak pun x kisah...siap bekalkan aku tempoyak lagi...huhuhu (sedapnya sambal tempoyak)

balik kg kjap je lepas rindu aku kat anak2 buah aku yang berdua ni..

muka x puas hati sebb x dapat main hp xpressmusic aku jelir

dzakkir dah pandai jalan

walaupun merajuk tapi tetap nak bergambar jugak.. hihihi

bila la nak habis air masak ni... nangih

kebetulan alang balik minggu ni..so ihikhik aku nak tompang balik ampang erk...tq2. kete aku kat kedai lagi..duit aku x siap cetak lagi...hahahahah pas maghrib semalam aku balik kl..dalam kul 915 sampai la ampang...wawawaww penat..

nak tido awal nak kje sok..tetiba hp bunyi..'wak jom kuar jap..nak pnjam laptop..huhuhu ok2.kjap je tau. ngantuk kalau lama ko harus ganti waktu tido aku ni dengan wang...hahahahha


P/s : sampai kl jer x sihat...kat kg sihat jer..dapat manja2 ngn mak...xkan nak tinggal kg kot???fikir

7 dah tinggalkan jejak:

sI tEDI said...

pandai ko bajet masa tiket.. ekekekek.. sampai2 je bas dah menunggu,.

ada musim derian lag ke..?

kat sini aku x nampak dah..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

nasib baik husni yang kol, kalau aku yang kol nak kuar nak pinjam laptop..harap lerrrrrrr tido lagi baik..mauhahahahahhahaha

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

nasib baik husni yang kol, kalau aku yang kol nak kuar nak pinjam laptop..harap lerrrrrrr tido lagi baik..mauhahahahahhahaha

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...
This comment has been removed by the author.
[s][u][e][h][a][n][n] said...

tedi:aku naik bas dari aku tingkatan 1 wei...so walaupun bas tu dah bayk kali tukar driver, aku ttap maintain jadi penumpang! huhuhu

aah kat umah aku ada..x ikut musim kut kat umah aku hahahaha

[s][u][e][h][a][n][n] said...
This comment has been removed by the author.
[s][u][e][h][a][n][n] said...

tnie: dah lama dia asyik cakap nak pinjam...bagi la kesian..huhuhu nak buat kje katanya.. :p