# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': ade yang x kna ke ni?
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, November 20, 2009

ade yang x kna ke ni?

adoi...memula aku rasa sejuk 16 macam ni...tadi kat surau masa baring2 sebelum solat zhor aku rasa cam nak pitam...grrrr knp pulak ni??? nak kata aku x mkan pagi tadi aku bawa bihun goreng ala2 singapore ..tuk lunch mmg aku lom makan lagi sekitar jam 2 lbih ni. aku xde la lapa sgt..pas solat jer aku cam xleh berdiri la plak...berpeluh2 tengkuk aku..iskh2 cepat2 aku nak masuk opis..kang pengsan haru plak...aku fobia tul pitam2 ni...(ade pengalaman pitam dalam bas tau dulu masa umur belasan tahun..)

aku cari benda ni dalam beg aku...tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

balm ni mak aku bagi...

sib ade benda ni..aku mmg letak dalam handbag kjer.hari2 bawa untuk saat cemas cam ni la..letak kat tengkuk..huhuhu nyaman rasa..kepala aku pun rasa berat jer..aku x sihat ker ni???ke salah makan???keracunan ker?? x mungkin la....bacaan mood setakat pagi tadi okey jer..hhahhhah tapi skrang ni agk menurun...cam nak moody jer ni..huh aku xnak pk, join atau cari masalah untuk elakkan keadaan aku bertambah2 x ok.

mungkin jugak hari perempuan aku nak tiba kot..mmm mmg cam ni la kebiasaannyer...simptom2 sakit2 badan..moody x tentu2 hala..sakit kepala...angin yang byk dalam badan...sensetif yang teramat sgt..huhuhuhu..adoyai..
erm kalau de mak time2 camni syoknyer..leh mak urut2kan badan ...tarik2 rambut..wawawwawawa (bertuah punya anak hihihi )

P/S: lambat lagi nak balik kg ni..lagi 6 hari :p

10 dah tinggalkan jejak:

Melz said...

Balsem Gosok ! :) mel suka bau dia..haha siyes beli kat kedai india harga arroun RM3 -RM4 camtuh kot. hahaha tapi dah macam lama jer gambar tuh !

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

dulu aku ketagih betul dgn minyak kapak, macam ada dadah

[s][u][e][h][a][n][n] said...

melz:dah nyawa2 ikan la.nnt nak beli baru hehehe..

harga dia 5 hinggit tau..kat kedai orang melayu :p

[s][u][e][h][a][n][n] said...

tnie: en. polis budak ni ketagihan...hahahahahha

fikaryna79 said...

sue..jgn la pitam2 ryna pn penah gak..takuut..take care okeh!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ryna:tq ryna..tu la balik kang nak kna berkepit ngn balm ni sebelum sampai umah..huhuhu

sI tEDI said...

aku dha lama x guna balm lah..

kalau skait perut makan je panadol ke ponstan ke.. dan sealiran dengannya

el said...

a'ah mmg best bau minyak tu
kdg2 mata2 sekali stim bau dia
hehehehehe sib bek la ada spare myk tu

nak balik kpg dah eh...
selamat ari raya
hehehehehe

[s][u][e][h][a][n][n] said...

Ted:panadol aku laku sgt...selalu jer habis..walaupun bukan aku yang makan..huhuhu klinik bergerak..hihihi

[s][u][e][h][a][n][n] said...

el:pengalaman lalu yang x best tu la sebb kita selalu bw spare balm nih..uhuhk

selamat hari raya jugak :p