# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': dush...dush..dush..
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, November 26, 2009

dush...dush..dush..

huhuhu cam lama x tulih nih...rindu kat kengkawan sumer...bukan apa..internet kat opis ni ntah apa2 ntah...mogok?? disabotaj?? pun aku x tau..liat sangat2. sampai aku dah fed up..nak jenjalan ke tempat2 kawan2 pun amat2 payah..huhuhu

alhamdulillah..pagi ni aku dah ok..sakit kepala n sakit2 badan pun dah hilang...hihihihi nak 'perempuan rupenya' hihihi macam2 la..teruk tul aku rasa..tiap2 bulan lain2 fesyen sebelum menjelang hari tut...tq buat kengkawan sume...ni sayang kat korang nih..hari ni hope suma ok la kan...aku dah nak cuti ni...esok aku akan cuti n masuk kjer balik hari isnin..x lama pun(mesti byk cite korang aku tertinggal ni) :p


ni la dinner aku malam tadi...makan sambil tengok citer nenek kebaya...hahahaa

balik kjer semalam kat kedai kek king tu ade promosi sampai 40%..aku pun beli la...sebb xde apa nak makan kat umah dah..wah2 bukan main ramai orang lagi..aku beli ala2 jer...xde selera nak makan.
mmmm kengkawan umah suma dah cuti tinggal aku jer kje hari ni..x per r kg aku x jauh mana pun..malam tadi sib diorang ade kalau x takut la aku...malam ni sapa nak teman aku..wawawwawa takutnya..sure la aku duk dalam bilik diam2 jer..hahahah baju2 sume aku dah pack dalam beg..hahaha punya la x sabar nak balik.. grrrr

aku nak ambik kesempatan kat sini nak wish SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA buat sume kawan2.. sesapa yang nak balik kg, nak bercuti tu..harap semua happy2 n selamat tau. ok nak settle kjer lu ni..hati aku dah bunga2 nak balik kg ni..so korang mesti faham camner..hik hik hik.daaaaaaaaaaaaaa jumpa lagi.

knp macam lain jer muka aku ni???? tu tanda baru baik sakit.. heeeeeeeeee

P/S : kawan2 yang beraya dalam keadaan banjir tu harap banyak2 bersabar la...dugaan tu.


19 dah tinggalkan jejak:

el said...

a'ah len muke ko
lawa lahhh...ni sure magik makeup ni..kahhhh...
haa sok dah coti eh
selamat ari raya aidiladha
balik lelok eh...

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

fuyyo, aku nak macam lipgloss ko tu... santikkkkkk

[s][u][e][h][a][n][n] said...

el:iskh lawa pe tuhh..muka gomuks wawawawwa

selamat hari raya korban gak... :p

[s][u][e][h][a][n][n] said...

tnie:pssttttt AVON tau..hahhaahha 10 hinggit jer..grrrrr

fiD said...

pena makan skali x silap, sedap gak!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

fid: huhuhu x leh makan selalu.. :p

Budak Kuning said...

Cedinyer saya xdpt lik kg..jln dah blocking uwaaa~~~naness

[s][u][e][h][a][n][n] said...

budak kuning: isk2 x mo nangesss la...sabo2 tau..nah gula2..diam erk :p

fikaryna79 said...

sue..camat hari raya aidiladha..n cedapnya piza tuh.nyum2..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

fikaryna:orang tu masih de mood raya lagi ker??? ke x sabar nak tunggu wedding..kan222222 :p

hans said...

hahahhaa
sabar2
nak dekat dah ari kahwin tu
selamat makan lembu banyak2
huhu

[s][u][e][h][a][n][n] said...

hans: ari kahwin??? kita bujang laaaa..hohoho

Solehah said...

haah ek..bru teringat dorg yg tengah banjir..kesian..

sI tEDI said...

salam aidiladha..

meriah dah blog.. ramai tetamu.. :))

jane said...

salam ...

amoi2....hahahahhah

salam aidiladha gak sayang~~
tc yer...
jom mkn bbyk2 raya nnt...haha

ai said...

SAMAT HARI RAYE AJI!!!

(^_^) akan ku redah banjir itew....

Sharinginfoz said...

biasalah ngan internet kan kejap ok kejap tak ok...

::alwaniamalini:: said...

elok2 balik!

selaat ari rayeee :)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

solehah:tul tu..kita yang x kna ni patut bersyukur...

Tedi:sokongan yang padu dari ko jugak..tq2..nak kna bagi hadiah ker??? :p

jane:tq2..harus makan banyak2.. huhuhu

k.ai:redah kak, jgn x redah.. :p

sharinginfoz:mmg kna sabar ngn tenet ni..manja..hohoho

alwani:yeee..tq2