# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': dah lama x letak...
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 30, 2010

dah lama x letak...

okeh hari ni baru hari selasa kan??? korang sumer dah makan? minum?sihat ke x..hari ni malas nak kuar lunch..so masa lunch aku lepak opis jer...tetiba aku rasa dah lama aku x letak n3 pasal makan @ masak2 kat blog ni..lama sgt la kot...

memandangkan weekend ni aku n kawan2 serumah yang sekepala ngn aku x gi mana2...cadang2 nak buat nasi ayam bujang (hahahahah nama aku reka)... lama x makan nasi ayam ngn nikmatnya...klu makan kat kedai kadang tu ayam ckit la..salad xde r...sup x sedap... bila masak sendiri baru puas hati... huh weekend nak masak selasa dah leh plan...tu mmg hobi aku suka rancang nak masak awal2...kadang tu klu kat umah, mulut tgh kunyak sarapan dah sibuk nak cakap lunch nak makan @ masak apa...tu la pompuan huhuhuhu dan ia bagus tuk latih diri bila hidup dah berkeluarga nnt..hahhahahaha

semenjak duk umah sewa n sambil2 berjimat cermat ni, aku ngn member umah lebih suka masak sendiri klu rasa2 nak puas makan...ingat x dulu aku de buat n3 pasal spagethi... tu gara2 sebb klu makan kat luar mesti x puas makan...hihihihi kadang tu bila sumer nak masak.. sampai kan sume nak buat sendiri.. member aku penah tanye, cendol kita leh buat x???? uik..udah2 la..beli jer siap..leceh r.. hahahahah

Mana aku dapat resepi???? emmm kadang tu aku refer kat internet tapi aku lebih suka ingat2 masa aku masak ngn mak kat kg...tapi klu lupa sgt kadang tu call gak mak..huhuhu mak aku selalu pesan, masak ni kna buat selalu baru la leh ingat..heeeeeeeeee.

okeh...seperti bese aku akan tepek la Nasi Ayam bUjjang yang bakal aku masak dalam blog ni...hik hik hik

P/s: asal makan x puas hati kat kedai jer mulala nak plan nak masak sendiri lalalallalalala

P/s lagi: 2 3 hari ni cepat haus la...kjap2 nak minum air masak...bibir lak asyik kering jerkkkkk

3 dah tinggalkan jejak:

Mak Su said...

anak2 maksu sibuk suh buat spageti... tapi maknyer ni... mood malas, ahaks

sI tEDI said...

nasib baik x de gambau!! ha ha ha

kalau tidak mahu tergolek2 aku terliur!

Solehah said...

oleh juga..tggu entry nasi ayam tu...nak kawin ni kene belajar masak..