# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': Korang Ade GENG?????
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, March 31, 2010

Korang Ade GENG?????

salam sume..tajuk tu bukan geng kongsi gelap ke apa...jauh sekali bukan GEng bas sekolah hahahahaha ade 1 story yang aku nak share ni...dulu time sek rendah n menengah aku mengaku yang aku ade geng....lallalalaala bese klu kat sek ade geng tu selalunya orang akan chop budak nakal kan???? tapi aku xde r sampai tahap camtu....kira suam2 la...xde r sampai kantoi ngn cikgu.. masih pada tahap terkawal :p

'Geng' tu terbawak2 sampai aku sekolah menengah...majoriti bebudak sek aku mmg ramai yang ado geng...ganas jer bunyinyer kan???? baik laki maupun pompuan...jarang sgt bebudak sek aku yang xde geng masa sek dulu...aku pun lupa geng aku bpe orang masa tu..tapi aku bermula ngn 3 orang yang 1 kg (tu sebb leh jadi geng :p) tapi lama2 geng aku bertambah la kepada 7 orang gara gabungan 2 group...hahhahaha yang bestnya kitorang xde ketua geng...sume leh jadi ketua n kitorang leh jugak gabung2 ngn group2 lain..

yang paling aku ingat waktu sek dulu 1 group laki ni..siap ado nama group lagi... G18...terang2 la ahlinya 18 orang...mmg tOP...asal de perhimpunan sek mesti G18 ni naik...jgn x caya diorang ni walaupun nakal tapi pandai...tu baru group laki...yang pompuan pun ado jugak tapi bese2 jer..bergeng ni ade baik n buruk...terpulang la pada group2 tu camno..ade geng budak pandai, geng budak nakal, geng budak bermasalah...macam2 hahahhaaha

hehehe ingatkan geng ni zaman sek jer....masa aku kje pon (dulu la) aku de geng jugak..tapi x lama la...bezanya geng masa kje mmg lain beno ngn geng masa sek..tapi tu sume dulu2...sekarang bila sume dah membawa haluan masing2...geng2 tu sekadar tinggal kenangan jer...

P/s: aku rasa geng2 aku sume dah kawin...tinggal aku jer kot..hohoho.. jgn pulak dah berkeluarga nnt kowang nak buat geng2 lak...hahahhaha makcik2 yang sembang2 bawah pokok tu kira Geng gak ker jelir

9 dah tinggalkan jejak:

sI tEDI said...

zaman sekola rendah n sekolah menengah adalah geng.. sekarang x de geng dha..

semua dah genga ngan anak2 memasing!
he he he

hans said...

yups
dari sekolah rendah sampai menengah sampai ke universiti aku ada geng
macam2 geng aku penah join
hahahaa

Mak Su said...

maksu biasa2 jer... ta da geng, tapi geng ngan semua worang, kepala sempoi :)

el said...

betul2..dulu kak el pun ada gak geng2 ms skul dulu...4 org..m2 g sure berempat...org smur dh cam..hehehe..tp itu time skul..skrg xmo igt...xmooooooooooo xmoooooooo...

Emy Amir said...

k emy dulu2 rasernye takder geng yg besar..setakat kawan2 2-3 orang je yg dalam 'geng' k emy tuh....hikhikhikhik...

tapi mesti seronok kalau geng kite tuh ramai dan 'berkuasa' pulak tuh..power habes! ;)

zella y said...

dulu mmg ramai geng tp skrg geng semua dh kawen...

[z@ck] said...

kalau kahwin..
sila jemput saya..
=)

Ejamaria said...

mmmm terkenang masa sek. menengah dulu... akak ada Geng Power Rangers... 5 lelaki, 5 pompuan ktorg tak couple, tp ktorg ngam... best nye...

FyZa said...

huhu tingat zaman sek dlu...ada2 geng...lawak ja...huhu