# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': aduhhh kering dah ni
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 1, 2010

aduhhh kering dah ni

semangat nak menulis betul2 down...so x dapat nak menulis dari hati ke hati cehhhhhh..naik jer kjer fuhhhhh sekali kerja menanti2...sampai x menang tangan..di tambah pulak ngn gaji yang masih x dapat lagi...cuba bayangkan perasaan saya ketika ini???? nak marah, nak makan orang..bengang la sesangat..

Bila pk ke arah positif..sabar2 dugaan ni...yang x best bila terpikir ke arah negatif...segala maki hamun rasa nak kuar dari mulut. oppppsss cuba belajar bersabar..

okeh la nnt aku dah lapang n cool aku gi jalan tgk korang pulak..

P/s: okeh hari ni belanja 2 hinggit jer...sebb dah bawak bekal tadi..layan jer la....huhuhu (dah macam belanja budak2 sekolah)jelir

8 dah tinggalkan jejak:

fikaryna said...

kamu di tagged..cari d blog aku..huhu..

fiD said...

lol kak...

ni mesti lari bajet kan?

hmm,,

xpe,, nx month kawal k!

mukasurat17 said...

bagi aku... orang yg bawa bekal tak kire tua ke muda adalah sgt cute. ^_^


bagi aku lahhh...

deekkyy said...

hahaha....
kunjungi blog ku ya...jangan lupa komentarnya...happy blogging
http://deekkyy.blogspot.com

el said...

akk pun tgh hot jugak..tp boleh diatasi lg...bru petang td duit msok...dah jumaat smpi ahad cuti...cek dpt ari khamis..mn nak sempat kan...so semua delay la nak bayar itu ini..geram pun ada tau...

Solehah said...

gaji aku blm masuk lagi ni..

zella said...

sy pon xgaji lg...

lemah..........

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ryna:heeeeeeeeee..kamu ni :p

Fid:hahahha x sempat nak kejar baget tu...dia lari lak :P

mukasurat17:oh cutenyer aku lalallalala nak bawa bekal lagi la :p

deekkyy:nnt saya datang erk hihihi

k el:akk mmg sentiasa hot kan dalam apa jua keadaan hihihihi

solehah:sama2 la kita bersabo eyh..

zella:bila ko dah gaji kang mesti terus jadi kuat hahahahaha