# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': apsal kamu langgar ?
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, March 26, 2010

apsal kamu langgar ?

salam sume...mood keje ke cuti korang ni?? :P hujung2 hari bekerja ni faham2 jer la..jom la layan karangan BM aku ni kah kah kah

keadaan jalanraya yang ok n xde lopak2 air amat disukai oleh pengguna jalan kaki bah kan pengguna jalan raya yang memandu kenderaan..yang buat keadaan jadi pelik knp la lopak yang ade air n berlumpur tu amat digemari oleh mereka2 yang x tau la nak kategori akan apa (ade emosi di sini..)

bukan ade byk kete pun kat jalan tu...kat lopak air gak ko nak lalu...laju lak tu...kat kawasan perumahan lagi..owh kemana la hilang sikap bersopan santun di jalan raya ni...jgn la ingat sopan santun tu tuk pompuan jerkk..klu nasib x baik ade lak orang lalu kan x pasai2 kan air lopak tu...klu la aku yang kna...harus la cepat2 aku maki pemilik kete tu...huh n klu sempat cari batu masa tu aku akan jadi kurang ajr plak hahahaha

ni sume gara2 pagi tadi la...dari jauh aku nmpak kete jenis apa ntah pi langgar lopak yang berlumpur...bawa laju giler..agk2nya dia bangga kot wat camtu..perghhhh geram jer aku tgk..klu angan2 nak driff ker pi la tempat yang sesuai.. mungkin x sengaja kot terlanggar..ye ke...isk2..

tetiba lak aku teringat iklan breeze ke apa ntah...budak2 main bola pas tu terkena baju orang yang lalu pkai bju putih hehehehe habis kna lumpur...

p/s: penah kna air lopak...tapi waktu tu dalam hujan :(

p/s lagi: selamat berhujung minggu... pada yang dah gaji leh ler shopping lalalalallala bestnyerrrrr

6 dah tinggalkan jejak:

Mak Su said...

klu naik motor dan lalu sebelah lopak atas jalanraya, mmg saspen, keta kadang2 main laju jer... huhuhu

kalau weekend dan ada gaji sangatlah seronok, tapi this weekend maksu lum gaji, huhuhu again

Solehah said...

tu ah..org sekarang bnyk jenis fikir diri sendiri saja..

touyakaruma said...

sakit hati owrrrrrr , asal hujan jer minum air lopak .. asal hujan jer minum air lopak .

hans said...

orang naik moto selalu kena macam tu

zella y said...

sy xgaji lg so tpaksa lah cuti dok umah diam2 heheheh

[s][u][e][h][a][n][n] said...

maksu:sapa2 nek moto mmg sgt saspen bila ade lopak air :)isk..x pe x gaji lagi lmbat r habisnya huhuhu

solehah:fikir diri sendiri boleh tapi jgnla smpai x kna tempat

touyakoruma:minum air lopak????huh mmg skit hati klu camtuh :p

hans:xpe..sabo je la

zella:duk umh diam2 lagi baik dari :p kang dah gaji habis pulak awal2 ni hahaah