# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': Aktiviti bulanan :p
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, March 4, 2010

Aktiviti bulanan :p

yeahaaaaaaaaaaa..salam sumer....blog aku ni mmg selalu aku letak gambar kan...sebbnya aku ni x pandai sgt nak menulis tanpa gambar..nnt jadinya n3 aku mesti pendek..hahahhahaha kira cam alat bantuan la untuk memeriahkan lagi n3..hihihi

aktiviti bulanan???? meh la aku cite...memandangkan aku ni duk umah sewa ngn kawan2 ditambah pulak ngn kerajinan kitorang memasak, makan n shopping so ni la rutin bulanan yang selalu kitorang buat....baru kali ni aku nak wat n3 ni sebb selama ni xde hati pun nak cerita n yang pasti xde la bahan bukti hahahahaha ala bukan pi mana2 pun..tesco kat ampng tu la yang selalu kitorang gi...agk2 muka kitorang ni dah ade chop tesco kot hahahaha jom layan pic...

sebelum pi pilih barang moh kita senyum..................

jom kita mulakan 1 2 3......

pilih2...jgn x pilih

baca label ke tu????

tgh ambik keropok...

uik....xde dalam list pon power root tu :p

aku tau ko xkan beli coklat bebanyak camtu...x bagus sgt okeh heee

sapa berani..meh aku cili mata..hahhaah

x penuh lagi troli ni...jalan lagi

mana diorang ni...lama tul pilih nugget...

dah jom pi bayar.....

meh beratur cni :)

sempat lagi tu singgah hahahah

ambik ko..penuh bonet huuhuhu


jom kita pi isi perut pulak

isi minyak lu...

tunggu dalam kete baik2 sementara tunggu isi minyak

kita gi makan erk...

kami nak makan lapa dah ni

tunggu order...tgk tu x saba2 nak bayar..

wati n dayah

fish n chips untuk dayah

aku punya la huhuhu

Lepas pi beli barang2 dapur tu kitorang terus ke Taman Dagang....kat situ mmg best n byk pilihan makanan..tetiba lak tekak aku nak makan western malam tu....disebbkan lapa sgt x sempat aku nak snap pe yang ko makan malam tu wati...hihihi cuma yang x best klu ramai orang kat cni service lambat la...sib makanan sedap..so xpe la tunggu lama ckit...heee

lepak2 kat kedai makan tgk jam dah 1130... moh la kita balik...sok memasing nak kjer..camni la aku ngn kawan2 aku tiap2 bulan..senang, dah beli barang2 dapur nak masak apa pun x kisah...xde rebut2 n xde la istilah kedekut2 barang...beli sama2 bayar sama2 n makan sama2..puas hati..

okeh sekian...jumpa lagi di siaran akan datang hahahaha

P/s: Klu pg beli barang2 dapur ni, klu x penuh troli mmg x sah la bagi kitorang ahhahahaha

8 dah tinggalkan jejak:

Ejamaria said...

laaa... ingatkan lepas beli brg dapur nak balik masak...

Ejamaria said...

usik-usik... jgn marah ye...

zella said...

rawang pn ade tesco heheheh

tp xsuka la plastic bag tesco ni nipis sgt.... ;)

sI tEDI said...

banyak gambao sey.

ske gambau pilih megi. ekekekke

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ejamaria:hahahhaa malam2 jarang la masak kak...tapi x jugak selalu makan kat luar heeeeeeeee

zella:yang tu mmg aku akui..patutla tesco x penah kedekut pastik...huhuhu

tedi: heeee...dah de kamera pe lagi..sakan la posing2 huhuhu

wawa said...

baju kebaya purple tu beli x...hehe =D

Sharinginfoz said...

laparnyaa pagi2 ni.. tengok pulak makanan.... apa-apa pun membeli-belah seronok apa..

Ada Iklan Tapi Tak Click???

Perlu Ke Kereta Mahal

el said...

brg2 umah tu berkongsi 3 ke...
dah beli brg of kos lah nak tgk
ape yg dimsk kat dapur tu hahahahaha