# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': selalu dengar nama jer...malam tadi..
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, May 5, 2010

selalu dengar nama jer...malam tadi..

Restoren ni mmg glamer la kat ampang ni..

salam kowang...cite kali ni tempat makan :)..aku mmg bukan test makan kat tempat2 yang ala2 mahal gitu...aku jenis x kisah..gerai pun xpe jadi jnji halal, bersih n yang pasti sedap.sesekali pergi kat tempat2 yang ade nama ni mmg syok..byk kali pgi ( jawab la sendiri :p) malam tadi untuk 1st timenya aku pgi la lepak kat BORA OMBAK kat ampang nu..ala tempat yang cikgu linda jasmin n que kawin tu..cehhh macam jauh jer padahal belakang umah sewa aku je..dah dekat 3 tahun duk ampang baru ler nak pi sana...huhuhu sungguh jakun la aku. Actually ni plan kawan2 aku la ni...last minute baru decide nak pi lepak mana..Aku jarang nak kuar lepak2 lelama kat kedai makan tapi sesekali on jer.

perjalanan dari umah aku ke resoren ni lebih kurang 10 ke 15 minit jer..dekat kan...hahahahah betol2 sebelah bangunan sport planet kat ampang tu..erm 1st time sampai ok la..kat sini stail ala2 bali gitu...privacy n cantik la deconyer..Bab makanan harga mmg leh tahan n rasa xde r sedap mana..tapi ok la..hihihi nak order makan jer pun lebih 20 minit kitorang ambik..(sambil berkira2 gak la hahahahaah) kebetulan malam tadi malam hari bekerja, so xde r ramai sgt orang..tu pun kitorang x dapat duduk kat tempat yang leh duduk bersila yang de langsir2 tu..sume dah reserve..xper2 mana2 duduk pun x kisah la kan..yeahhhh bila sampai kat restoren camni harusla ade gambar...layan la pic ni..

atas: wati ngn nadia bawah: aku ngn nana

ni semua kawan2 kolej masa sama2 balaja dulu..nama jer duk kl tapi amat2 jarang dapat jumpa..mmg la sonok gila..ni pun x ramai yang ade...xpe lain kali ade masa n rezeki kita jumpa reramai lak..

x dapat la pic berempat..ganti2 la erk hihihi

sebelum menu sampai..

menu malam tadi...

posing la kowang..xpe2 aku pun suka :p

macam kitorang jer yang ada...yang lain port jauh2 ckit dari kitorang..


lepas makan tgk gambar kawin nadia ni..

senyum2..

bila2 free nnt kita jumpa la lagi erk :)

macam2 nak cite malam tadi...tapi nnt la kowang..sonok dapat jumpa..tq wei..pada nad yang sudi belanja n amik kitorang (aku ngn wati) tq sesangat..hahahahha merasa aku naik neo kete hadiah hantaran ko tu :p hope pas ni ko bahagia melayari alam umah tangga..cepat2 dapat baby erk.

to nana: sonok sembang n dengar cite ko...terutama cite pasal anak ko yang cerdik tu..x sabar nak tunggu anak ko besar, mesti la cantik macam mama dia huhuhuhu

wati..hihihi sib plan jumpa malam tadi jadi..ade je benda nak halang..apa2 pun aku happy kuar sengihnampakgigi klu rasa nak bergambar ( aku tau ko mmg suka) ajk la aku lagi hahahahahahaha

p/s: Bulan depan nak pi sunway lagoon eyh...erm harap2 jadi la heeeeeeee

p/s lagi: dah 2 hari aku guna sabun tu...alhamdulillah..ade kesan :)

8 dah tinggalkan jejak:

fikaryna said...

bestnya lepak ngan kawan2..dah lama xjumpa kawan2 blaja..

p/s : nanti cite lg pasal sabun tuh..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ryna: mmg syok pon..buka selalu hihihi pasal sabun tu okeh xde hal la :)

misscrab83 said...

eii keji tau kuar tak ajak aku pun! cis.
weh diana kawen ahd ni nk g tak?

[s][u][e][h][a][n][n] said...

cik ketam:bukan salah aku wei..ampun2 x dapat kad pon :(

sI tEDI said...

berape harganya makanan yg koran order tu.

ekekkekeke

beshh woo sekalisekali dapat makan kat tempat cenggitu.. puas makan

[s][u][e][h][a][n][n] said...

tedi: huhuhu aku sempat jeling waktu si nadia tu bayar...serat lebih la heeeeeee

alah kentang goreng xde pic pula hahahahah

ElyaElmo said...

teringin nak gi sini...dari luar nmpak exclusive...takot nkmasuk//ha3

watie said...

pasal sunway lagoon tu, nti wati pikirkan...tgk bajet lu ye. hehehehhee....