# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': macam2 design ada...pening pale la...hahahhaha
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, May 17, 2010

macam2 design ada...pening pale la...hahahhaha

salam pagi isnin...semalam pi teman kawan aku pi lh cretive..kat jalan brunei...kl...lh creative tu minatang pe??? oooo tu tempat cari bf..hahahahahah...xde r tu tempat nak pi tempah kat kahwin yang sgt cantik murah n berbaloi serta banyak pilihan....aku promot lak kat cni....hik hik hik semunya terpulang pada budget kowang la...lain2 orang lain la citarasa kan?

actually kawan aku ni dah tempah masa hari sabtu ngn tunang dia, so semalam nak pi tgk la design tu bila dah masuk kat komputer n nak semak la buat kali yang terakhir sebelum kad di cetak...call kedai depa kata tutup kul 3 masa tu jam dah kul 2.05....siap2 dengan pantas n aku ngn member aku terus merempit...sampai kedai tu dalam 2.45..fuhhh dengan cuaca yang agk panas tu...masak aku..

sampai sana terus pi jumpa orang yang telah diamanahkan mendesign kad kahwin kawan aku ni...byk gak songeh dari kitorang maklumla..aku ngn kawan aku ni penah belajar grafik designer so, bila ade design yang x kena harusla suh ubah..gmbar tu jgn besar sgt, kasi blur2 ckit...x ok la letak kat situ...hahahahah akhirnya siap gak..

ade la dalam 2 jam duk kat kedai tu...tgk jer la pic aku ambik ni...

macam2 design...nak termuntah tgk..byk tol :p

so..ade budget besar, on jer kad yang mana2 pun..

cantik2 bunting kat cni....

aku muka dah bosan dok belek2 kad

jenuh aku telek satu2 kad depan aku ni...

cantik la kad ni..simple.. (berangan la nama aku kat kad tu :p )

bila dah duk dalam kedai tu sempat la aku dok berangan nak buat kad kawin aku nnt camner...aduhhh la..jgn wat pasal la...tapi aku berangan tuk suka2 jer..x salah kan??

ok jam 5 ptg bila sume dah settle kitorang balik la...kawan aku pun dah boleh senyum lega..bila hal2 persiapan perkahwinan dia settle satu2..erm...aku doakan sumenya akan mudah...apa2 yang aku leh tolong xyah la segan nak mintak tolong eyh..huhuhu


p/s: seronok giler dapat tolong kawan tuk hari bahagia dia...lalallaaalalla

7 dah tinggalkan jejak:

el said...

dah ada ke kad tuk sue t hehehehe

[s][u][e][h][a][n][n] said...

k.el: huh buat kad apa kak?? sue kad bank byk la...hahahha klu kad kawin kna letak nama pasangan sekali kan...klu kad tu nama sapa plak sue nak letak??? konpius ni..hahahaha

fikaryna said...

dah berangan..apakah? hehe..

zella y said...

sy slalu gak berangan camni hahahahha...

fatin hanani said...

hehe nak berangan jugak lahh.hehe cm best ja..hahaha
haishhh xbolh2...stdy2 c(:
nnt klu fatin nak kawin fatin nak mntk tlg teman boleh :D

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ryna: xde r ryna...berangan jer yang boleh...

zella: berangan free..huhuhu

fatin: study jgn eyh...kang haru biri lak :p

[z@ck] said...

aku berkenan kat selendang polka dot ko..
=P