# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': go geNting part 2
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, November 2, 2010

go geNting part 2

mmg klu ikutkan hati x puas pon gi genting baru2 ni...insyaallah ade rezeki lagi leh pgi lagi...sapa plak nak teman aku gi ngeeeeeeeeeee terasa kesejukan...kepenatan n kesakanan aku bergambar kat sana...erm mungkin sebb aku x main byk game kot...yang paling aku ingat ketakutan aku nek roller coaster tu...ni aku nak cerita...ye aku telah mengeluarkan air mata sebb takut wei...tapi klu takut knp naik? sebb aku nak rasa...nmpak macam xde apa2..sebelum naik apsal owg ni jerit2...xde r tinggi sgt game ni..ambik ko bila dah turn aku rasa hbis sora aku jerit...mata pun aku pejam dalam pala hotak aku pk yang aku xcident jer bila roller tu menjunam...huh..

ni saki baki gambar kitorang..klu rasa jemu toksah tgk..lalalalal

kami nak gi cari makan time ni...

knp pale aku selalu senget2..

ambik ko ...selesai kami makan bila dah tahap kebulur... :p yang x habis air n nugget..

time ni hujan kat luar...pas makan jalan2 kat dalam jerk..

kalau guna kamera yang pakai kodak cam dulu2 ni cnfm x cukup filem 36 kpg lalalallala

ni pic2 kitorang kat dalam ripley's believe or not..


heppp apa ko tunjuk tuuuuuuuuuu

ntah apa yang bertuah pon aku x tau :)

caya x buku tu x jatuh pon....ngeeeeeeeeeeeee

bang..tingginya...x sampai i nak pgg bahu u hik hik hik

ganas giler muka...

hensemnya bf awak...hahahaha

kecitnya tangan saya...

dah nak balik time ni...alaaaaaaaaa

muka dah penat..x larat nak senyummm

alhamdulillah sampai gak kat bawah...ye r sebelum naik genting ni ade dengar berita yang xcident bas tu...yang mengorbankan 7 nyawa tu...seriau...al fatihah tuk semua mangsa...pe pun aku best n happy walaupun x puas...ade next genting lagi ke pas ni???? @ percutian sebelum masuk 2011 hahahahah

p/s: eh2...syok aku tgk macam2 fesyen pakaian, shawl n gelagat owg kat gnting ni..memacam
!

4 dah tinggalkan jejak:

Anonymous said...

insyallah kalu ada rezeki & masa lagi, boleh ke next destination. Insyallah......:)

Kanda Jebat & Iva Saionji said...

wah...genting.......ari tu kita pegi ngan kanda...honeymoon ntah kali ke berapa..hehehe..tapi memang best....wiiiii..nak g lagi argh...jom g sesama....hehehe

misscrab83 said...

ok nanti kite pagi lagi.huahahaa..aku pun pegi bergambar jer.nak main takut..main 4 menan jer kutt...

misscrab83 said...

aku pun takut nk naik rolercoster tu.skt bdn weiii...