# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': go geNting part 1
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, November 1, 2010

go geNting part 1

salam korang....alhamdulillah dah masuk bulan nov dah hari ni...pantas betul masa berlalu...sebelum 2010 ni melabuhkan tirai ade byk kenangan2 2010 aku nak share....ye yang paling baru uhuhuhuhu geNting.. ngeeeeeeeeeeeeeee..

ok2... orang kata x genting la klu x main yang gempak2..yang tinggi2 kat sana kan...ye ye aku mengaku..bila dah sampai sana baru aku sedar yang aku ni penakut...eleh..biar la penakut pon...x kisah pon nak kata aku x hebat sebb takut nak main tu main ni kat sana..janji aku dah sampai sana huh riak :p

jom la layan gambar yang byk ni....

sebelum train sampai pon kami sempat lagi berposing

owh train xde orang sgt...xde la segan silu sgt :)

sampai jugak walaupun pg berdua!
aku ambik gmbar ko, ko ambik gambar aku..hahahhahaha

aku la tu hik hik hik

aku lagi...

ni dia..wati sejuk kan :p

nmpak kat belakang tu???? ye aku x main pon...dengar orang jerit pon aku dah gigil lutut.

time ni pon kita kat tempat tinggi gak...ko senyum2 berani erk hahahahahhaha

ntah..aku sonok ke takut ni...

kami sebelum naik roller coaster....

oppsss byk dah nnt aku sambung....air mata aku keluar la masa nek roller coaster tu...seyes wei tunggu erk..

9 dah tinggalkan jejak:

ney said...

korang 2 je?

el said...

huhuhu nak g genting jugakkk tp skrg xmo..perot boyot x best nak gedik2 ngan famili..nti penat hahah tgu meletop

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ney: aah kami berdua jer...yang len kan ade agenda memasing sob sob..

k el:xpe2 tunggu baby kuar dulu eyh...leh datang genting pastu :)

misscrab83 said...

sonot bergenting eyh...=)

FyZa said...

wah2 sis..b'genting sungguh nie..hehe..njoy ye..x pernah lg p genting..sobs..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ketam: syok la...bila lagi nak sonok2 ngeeeeeeeeeeeee

fyza:nnt ajk la hubby fyza gi sana...pgi pujuk dia cepat hahahahaha

hans said...

nak pergi jalan2 tapi duit dah tak ada
hahaha

P/S : Kepada Pencinta Kucing: Dapatkan Stiker Pelekat Kereta Yang Eksklusif Khas Untuk Cukai Jalan Daripada Papa Hero

[s][u][e][h][a][n][n] said...

hans: sila kumpul duit erk...x cukup kang aku tambah lalalallala :p

Anonymous said...

xpuas sbnrnye ni kak ana, byk games kite xmain gi tu, masa x menginzinkan....