# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': esok jumaat adalah hari cuti :)
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, November 4, 2010

esok jumaat adalah hari cuti :)

owh cam x rasa jer nak raya deepavali..mungkin sebb kat opis ni xde staff beragama hindu agaknya...tapi opis tetap sunyi n rasa cam dah hari jumaat..apa nak tulis pun xde idea....

camni la...selamat bercuti kat korang semua...erm sapa2 yang nak balik kg yang mengalami banjir tu byk2 la bersabar atas dugaan ni erk..jaga diri ketika musim banjir ni.

aku mungkin cuti, mungkin x...xde plan lagi...mungkin malam ni akan buat keputusan...x pon sok pagi2 baru buat keputusan.

cam bese bila cuti panjang, blog aku pun kna jugak tempias..nnt isnin kot baru aku ke udara...insyaallah.

p/s: hati2 la kat korang...yang nak balik kg, yang nak gi jalan2, yang nak ke mana2 saja sempena cuti ni..selamat hari deepavali jugak pada yang sambut :)

1 dah tinggalkan jejak:

░♥si lampu neon♥░ said...

HAPPY DEEPA RAYA WEHH HIHIHI