# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': eh dik camne pakai anak tudung camtu???
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, November 29, 2010

eh dik camne pakai anak tudung camtu???

salam korang..

hik hik hik segan je tajuk tu..semalam ptg (
cuaca yang ala2 sejuk n mendung) ade la sorang akak kat kedai area jalan tar tu tegur aku...eh cmne pkai anak tudung camni??? sebelah kaler lain sebelah kaler lain?? ambik ko....segannya aku...walaupun aku tau tu tgk hot trend sekarang tapi sebb masih ramai lagi yang x tau..jenuh la aku nak cerita...camni kak...bla..bla..bla...hope faham la erk..huh..masuk ni dah byk kali gak aku kna tegur bila pkai fesyen anak tudung camni...hahahah abg ipar aku pun penah tegur..."ude knp tudung ko tu??? senget ke? huh fesyen la! :p

aku pun jarang la nak pakai anak tudung yang dah macam2 fesyen sekarang ni...aku suka jer tgk orang pkai...ade yang nmpak sgt2 comel, bermacam2 gaya dah sekarang nih. aku pkai pun kadang ikut mood...rasa2 nak nmpak cam comel2 jer wat la anak tudung silang tu hahahaha (perasan) klu rasa malas pkai cam bese jer... x pun pkai yang dah sedia berlayer kaler2 tu :)

tgk la pic ni...


anak tudung silang

p/s: cepat jer fesyen2 anak tudung ni berubah erk...apa la pulak fesyen pasni..

3 dah tinggalkan jejak:

fikaryna said...

muka ryna rase x sesuai la pakai tudung cam tuh..hehe..

3women collection said...
This comment has been removed by the author.
[s][u][e][h][a][n][n] said...

ryna : try r dulu mesti comel :)