# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': xnak yang tu....yang ni la...
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, February 20, 2010

xnak yang tu....yang ni la...

jom teman pgi beli hadiah tuk kawan aku kawin leh x???? huh...aku mmg paling x lulus nak memilih ni..memula aku yang diamanahkan tuk pgi beli hadiah kawin kawan lelaki kepada kawan aku ni..tapi memandangkan hadiah kawin ni untuk pasangan yang akan berkahwin so x la susah sgt macam nak bagi hadiah besday :) ni...tetiba aku tersebut lak pijama...hehehe ntah knp dari dulu aku mmg suka jer nak suggest benda ni tuk bagi kat pasangan pengantin..heeeeeeee (kang bila aku nak kawin korang dah de idea nak bagi aku hadiah apa) hahahhaha ferasan..

tapi kawan aku kata okeh jer pijama tuh...hohoho aku suka..tapi sebenarnya dalam hati kawan aku tu dia x berapa nak setuju...just nak jaga hati aku la tu :p.. beli hadiah di last2 minit ni mmg aku x berapa gemar..makanya kami hanya dapat cari di tempat yang tersangat kurang glamour namun tu sume x penting. kawan aku kata yang penting ingatan n keikhlasan nak bagi tu..okeh2...aku turut perintah..

antara present yang kami jumpa n cadang nak bagi...hehehe hadiah2 standart la..cehhhh kawan aku dah pesan awal2..no hadiah2 yang luar biasa (hihihi xde baget la tu :p) ampun....

ni hadiah bese jer...reject :(

ok gak kan...tapi kawan aku x minat..cehhh bukan nak bagi dia pun

yang comel ni pun dia geleng isk isk


hohoho lagi la kawan aku xnak bagi...dia kata kawan dia laki grrrrrrrr



ni mmg cantik...baget agak besar :)


cam x beshhhhhh jer..nmpak bese...hampeh tol



aku dah penat pusing....cadang tu x ok..ni x ok...tapi ade pulak kawan aku nak kasi towel...mmg aku yang bantah awal2...x syok la kasi towel..diorang tu kan pasangan pengantin..nnt hantaran mesti dah de towel...ok2...ikut cakap aku walaupun bukan kawan aku....hahahahha

aku pilih ni tuk wat hadiah...tara

--
--
-
-
-
-
-
-
-
-

lampu tido :)

bila dah siap pilih aku x nak bagi pilihan lain dah...pening gak pale bila byk sgt choice ni...hope kawan ko suka hadiah yang ko bagi...cakap ngn kawan ko tu aku yang pilih hahahahaha

pada aku x kisah pun nak bagi apa sebagai hadiah kawain...mmg la gempak bila bagi hadiah yang luar biasa, mahal2 n besau...tapi jgn sebb nak dapat nama korang punya baget lari hahhahah yang penting rasa ikhlas n ingatan tu :)

p/s:aku selalu share hadiah kawin ngn member2... ok jer kan??? jimat jelir

p/s: sume gambar ihsan dari pakcik gugel..

15 dah tinggalkan jejak:

el said...

ok jugak tu lampu tido..sat2 nti bila depa nak tido..depa sure igt kat hang..kahhhh

Emy Amir said...

ok gak aper lampu tido..k emy hari tuh pun dapat 3 lampu tido!lagipun, hadiah kawen nih, nampak je takder kegunaan..tapi nanti mesti adaaa punyer! ;)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

k.el:kot la depa ingat heeeeeeeee

k.emy:wow 3 tu....terang benderang la bilik tido hik hik hik

Solehah said...

hadiah tu tak penting bg aku, kalau kawan2 dtg tu dah ok tu..

Solehah said...

hadiah tu tak penting bg aku, kalau kawan2 dtg tu dah ok tu..

Solehah said...

hadiah tu tak penting bg aku, kalau kawan2 dtg tu dah ok tu..

Solehah said...

hadiah tu tak penting bg aku, kalau kawan2 dtg tu dah ok tu..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

solehah: yup...mmt tu yang paling penting...

Sharinginfoz said...

saya suka bagi kain cadar untuk org kahwin, sebab kalau barang elektrik atau pinggan mangkuk ke ramai dah bagi.. lagipun cadar boleh selalu tukar kan...

Dapat Beg Free

Jom Nasi Lemak 1Malaysia

misscrab83 said...

dpt kad kwen fatin t ak? dia psn suh ajak k.ana n wani...dia kate msg korg tak rply...

KaorU IchibaNa said...

beli jam loceng lar..pastu set alarm pukul 2pagi.menggelabah cari malam2 buta tu XD..joking2..

beli hamper makanan ker

Ejamaria said...

selain sarung cadar, maria suke bagi periuk nasi yg saiz kecik... yg ni best sbb nnt lepas kawen berdua je takkan nak masak nasi guna periuk besar-dapat kerak je bila masak 2 pot...

mukasurat17 said...

tv plasma flat screen pon ok. hahahha

[s][u][e][h][a][n][n] said...

sharinginfoz:aah kan...klu saya dapat cadar pun sgt2 suka :p

cik ketam: aku reply jer....tapi x pe r bila dia kawin??

kaoru ichibana: hahahahah mmg haru biru klu bagi jam loceng...kah2..

ejamaria:hurmmm ok gak tu...comel n sesuai tuk baru2 kawin :)

mukasurat17:cehhhhhh....ko try bagi dulu la...hampeh tol :p

misscrab83 said...

fatin kawen 21/3. aku dh gtaw wani, tp ms tu ade bookfair so dia tak cmfm g bleh g ker tak. aku insyaAllah, coz tak lah jauh sgt