# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': jom tgk sapa yang kena :)
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, February 5, 2010

jom tgk sapa yang kena :)

semalam aku ade tanyer kat kowang kan????sila tgk n3 kat bawah....so x mo la bagi kowang berteka teki kan...owh ade yang soal aku plak...jelir bukan ape saja suka2 jer...percaya n x nak percaya sume tu terpulang...sekadar untuk bergurau...okeh jer kan??? betul x betul sumber tu telah di research oleh dr.fadzilah kamsah aku pun x dapat nak pastikan..

aku pun senyum bila aku tgk result no2 tu hahahhahahahahh..xnak cakap byk lah...kowang tgk sendirikk..pasni sapa nak pilih dalam hati pun aku x tau...huhuhuhusengihnampakgigi

jom tgk sapa yang kena kih kih kih kih

7105- simpan perasaan pada seseorang

7800- berfoya2 x setia pada cinta

8561- mengharap untuk disayangi

7906- serik untuk bercinta

8683- sangat mengharap cinta

8005- sedang mempunyai perasaan nak kawin sengihnampakgigi

okeh yang mana satu kowang hahahahah xper2 jawab dalam hati jer erk hihihihi

P/s: salam hari jumaat..semoga sentiasa ceria n tabah meneruskan kehidupan yang sgt penuh dengan cabaran n dugaan.

11 dah tinggalkan jejak:

el said...

hikssss...nyaris2 dpt yg berfoya2 tu..auwww

Solehah said...

hehe...kudatang time dah ada jawapan..bgus2..

zella said...

serik utk bercinta??
tidak.... ;)

AiNnUr FaRihAh said...

waaahhh...ainnur 8683...mcm terkena batang hidung sendiri jer...=((..hihihi..

fikaryna said...

hehe..apa la sue nih..org bercinta bole la ditanya..huhu..ryna kena serik utk bercinta..bukan serik dah tau cari cinta sebab saya dah jumpa cinta hati saya..haha..

fiD said...

sudah tiba mase nak kawen ni, hehe,, dah byk n3 kak ni nak kawen, aminnnn

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

muahahahhahahaha
yang mana satu aku eh???

[s][u][e][h][a][n][n] said...

kak el:hahahaa sekarang kan akak berfoya2 ngn somi tercinta jerkkkk

solehah: pandai ko erkkk...suka la tu nak pilih yang mana...heeeeeeee

zella: ermmm jgn serik la...apa kata tukar yang no last tu hahahahahah

ainnur:amboi2 hik hik hik tunggu erk nnt cinta datang :p

ryna:kat situ serik untuk bercinta ngn orang lain la sebb ryna dah de en. fika hahahahah

fid: amin..amin...amin...xde kna mengenai la..uhuk uhuk..sapa la nak kawin ngn kita nihh (sedih disitu)

tnie:jgn buat2 x ingat erk...pi tgk komen kat bawah hahahahhahahahah

sI tEDI said...

dari nombor pun leh baca ati org

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ted: tu la..mungkin sebb kita dekat sgt ngn nombor kot..hihihi

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam....betul ka ni macam tak percaya saja....hmmmm anyway salam kenal...