# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': sume sorang2!!!
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, February 9, 2010

sume sorang2!!!

minta maaf pada siapa yang terasa....kuar makan sorang2..jgn tinggalkan opis kosong walaupun time rehat...terimalah..so xde r masa nak kuar time rehat di kawasan yang berdekatan bersama lagi..jika nak jugak buat ambik cuti!! demi sesuap nasi aku ikut okey...tapi minta maaf kalau dalam hati aku mmg terasa..minta maaf. nak buat macam mana, kami juga manusia yang sama2 bekerja.

pas ni aku akan terus bawa bekal...9pg-6ptg aku akan ade di opis..jgn risau..cuma kalau xde aku akan ke toilet n solat..tapi kalau itu pun disekat...kejam.

Doakan aku untuk tempat yang lebih baik...disini juga baik...cuma nak tempat yang lagi n lagi baik.aku mmg x dapat kawal lagi..patutla kamu pergi setelah 5 tahun kamu bertahan..

p/s: terima apa saja!

sekali lagi minta maaf.

7 dah tinggalkan jejak:

zella said...

hurm...
boss bg arahan camtu ker??

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

zella - YES bos sendiri yang bagi arahan
huhu terpaksa keja untuk mencari sesuap nasi..sungguh tak best!

fikaryna said...

huh..siannya..dalam mase skang usaha la lain..kot2 ada rezeki yg lebih baik..tp banyak2 sabo..

sI tEDI said...

dasyatlah kawalan dia

mukasurat17 said...

solat pun disekat waktu? mmg kejam.

A.I said...

erk!!

ayoyo...patot la kt blog tinie ckp takleh nk tggl opis kosong time rehat. dulu opis aku ni pon buat camtu gak. skang dah ok...

el said...

time rehat kan smur g rehat nape lak nak dok ofis..kalo ada org kol pun depa x reti ke time tu time lunch...sshlah cm ni
sabarlah sue..nti ada rezeki kat luo tu nti insyallah