# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': 1,2,3.....cheeeesssss
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, February 9, 2010

1,2,3.....cheeeesssss

salam semua...alhamdulillah...rasa cam mau demam melanda hujung minggu lepas..rasa jer tapi aku kuatkan jugak badan ni..mungkin terlalu byk makan limau n cuaca yang amat2 terik...kejap2 hujan pas tu panas balik...kna ambil langkah2 supaya virus tu x berterusan...minum air suam byk2...elakkan minum ais...sudah2 la melantak limau tu..heeeeeeeeeeee


hari ahad lepas aktiviti cam bese sediakan sarapan tuk diri sendiri n kawan2....sediakan lunch pada waktunya n ptg tu kuar gi umah kawan kat cheras baru..okeh akhir2 ni x rasa cam x pandai lak nak bercerita...tgk la gambar ni okeh..hobi n kesukaan aku sekarang nih..

jom.......

lain mata, lain mulut n lain tangan hiiii

umah bujang :)

layan jer..

Nur lily rania Qalisyah binti nor rani...adeh2 panjangnya..

posing2...cheeeeesss

sama ngn warna tumbuh2han tu :p

hijau lagi...

xde kje dah la ni hiiiii

gomoknyer tangan nih???

p/s: time kat kolej dulu lecture selalu reject bila ambik gambar....x suka x suka x suka...

sampai sekarang ingat, ambik gambar kna kretip tau :)


4 dah tinggalkan jejak:

fikaryna said...

mmg panjangnya nama baby..huhu..aku nanti kalau ada rezeki ank buh pendk..tp suka banyak nama..hik2..

zella said...

skrg ni rmai member2 xsihat maybe sbb cuaca yg bertukar2 dan byk makan limau heheh

sI tEDI said...

hobi ambil gambar ke..

bulat mata babytu!

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

sekarang sue tgh kemaruk dgn camera baru..almaklumla dslr
fuyyooooooooo
aku tak reti guna camera besar gabak tu hahahhahhaa