# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': hampeh punya mimpi !!!!
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, February 8, 2010

hampeh punya mimpi !!!!

macam mana awal2 pagi tadi leh mimpi lambat gi kerja nih???? dengan make up comot...pakai tudung senget benget baju x iron terus pkai...grrrrrrrrrrrrrrr menakutkan jer..sedar2 dah 630... huh sib baik mimpi jerkk.. haru biru kalau betul camtu jadinya dah la isnin selalu di 'label' sebagai hari yang x syok tuk gi kjer...hahahahha lain kali ikhlaskan hati setiap kali mahu pergi kerja n sebelum tido tu setkan...yeyeyeye esok isnin kejer..seronoknya lalalalaaala

sampai opis pun kalut gak...nak makan sarapan omputih ni lagi.. (oat + susu low fatt + kismis) kna guna air panas..aku bawa bekal mee tapi makan untuk lunch...kang tghari beli ayam seketul pas tu makan la ngn mee..sempoi jer kan??? baru jer siap sarapan telefon bunyi....lepas satu, satu..lepas satu..satu...aku kesana kemari..kalut...knp pagi2 dah kelam kabut ni...huh..senaman kot ni? :p buta copy tuk ni..ya ya...sediakan tu... ni ..baik bos... mana orang lain??? xde??? aku berdua jerk pagi tadi..yang lain nak masuk tgahri??? ok2..tnie pas lunch kang kita balik...hahahahahahahha

tapi ade bagusnya gak situasi kat atas tu...kalu sunyi pasti rasa ngntuk akan menyelubungi...heeeeeeee okeh la lain kali aku tulis lagi...

P/s: tuk tinie...happy besday tau...(07/02/10) semoga segala impian ko tercapai.. :)

P/s: Untuk Usu (adik aku) gud luck tuk exam hari ni n sampai raya cina nnt.... ( UIA NILAI) jawab baik2...jgn la sedih...sumo orang akan doakan yang terbaik...jgn pk takut gagal..nnt dah lulus ude banjer erk..hihihi

9 dah tinggalkan jejak:

zella said...

biase la tu hr isnin hehehhe

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

hahaha dari dulu sampai skrg mmg kita berdua jer penuggu opis.. hahahaha
thank u atas ucapan dan tahnkkkkkkkkkkkkkkkkkkk you atas hadiah yang bagi. dgn kek itu lagi.. hhhuaa sgt terharu. laki aku pun xbeli kek untuk aku hahahha

fikaryna said...

sue ni lawak la..tp 6.30 kira awai la..ryna ari tuh kol 8 lajak gle.huhu..jom join contest blog ryna..huhu..mana tau dpt g genting free..

Sharinginfoz said...

yalah kalau mimpi yang menakutkan bosan kan tapi kalau yang ok rasanya tak nak aja bangun...

Jard The Great said...

hehehe... kalau smlm (ahad) besh.. hari neh kena lebih baik dari smlm..

sI tEDI said...

mimpi ko kelakau lah!

Solehah said...

isnin yang cergas..esok mesti seronok nak gi keje..aku ja x seronok hari2..hehe

el said...

hahahaha
xde plak kamoo tempek pic comot nak gak tgk
ahakssz

[s][u][e][h][a][n][n] said...

zella:aah kan...npe la bukan hari jumaat ker..hihihi

tinie:sama2...ingat kalau de oven nak gak aku bakar sendiri kek tuh hahahah

ryna:ooooo genting???? best tu

sharinginfoz:nak jer sambung mimpi tu...tapi ntah2 dalam mimpi tu sampai opis lupa pakai kain ker hahahhaha lagi haru :p

jard the great:tu la kalau mimpi time cuti mmg syok..siap leh layan ahahahahh

tedi:kelakar tapi kalau real huhuhu menakutkan kah kah kah

solehah:x seronok???? okeh kamu nak kjer hari pe jer??? hahaahh

kak El:dalam mimpi kak, xde la pulak kamera time tu heeeeeeeeeeeeee