# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': lupa diri :)
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, May 22, 2009

lupa diri :)

Pagi tadi kuar je rumah rasa tenang jer gi keje...selalu rasa cam berlari 200 meter berpagar...tapi hari ni cuaca yang baik..(rahmat hari jumaat la tu)..rasa cam xde perasaan pun ade..jalan tunduk jer..ntah apa yang aku cari pun aku x tau..mana de orang tercicir 5 ribu kat tepi jalan tuh..tapi kalau ade isskk x nak la aku...x pasal2 aku rasa cam nak ambik plak nnt..(ye ke x ambik)hahahahha sampai kat train cam bese la train x sampai gi...aku menunggu dengan penuh kesabaran sebab klu x sabar apa la yang aku boleh buat...fuhh..perjalanan diteruskan dan sampai la satu masa aku sampai gak kat opis...jalan kaki + train + teksi..Tetiba rasa cam lupa diri plak kat opis tadi kerana dengan seronoknya aku mengedit blog ni...(klu ade 10 pekerja cam aku..habis la company.Bila bos xde..kje pun dari pagi duk angkat call jer so aku pun sangat bahagia la kat opis ni...Perut dah diisi ngn mihun n white coffee pagi tadi.. tgu nak gi lunch je jap gi..hujung bulan ni mana de shopping lagi..Dalam beg duit mmg ade duit..berkeping2..tapi singgit huhuhu..nak kna pegi cucuk ni..ade lagi ker duit dalam kepala rimau tuh..cam dah xde jer..wawwawawawa

1 dah tinggalkan jejak:

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

aku dah lama lupa diri..dah setaun setengah dah