# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': BisNess...
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, May 21, 2009

BisNess...




Tiap2 hari ni la rupe meja aku...
Ermmmm xde menda nak cite r hari ni...semalam pun cuti xde menda yang best...cuma hari ni apa yang aku dapat kaki aku yang melecet...agak teruk la jugak...sampai berdarah kasut aku..sian kat kasut n kaki aku...wawawwawa...bila kna air luka melecet ni wah wah bukan main sakit gi...kje aku cam bese...hari2 datang opis...buka pintu..(kalau x buka camner aku nak masuk opis kan??) on sume suis yang ada n paling pnting air cond n pc aku yang dah tua tu...hahhaha tu la rutin aku setiap hari bila dah naik jer kat tingkat 20 wisma zelan ni...melainkan aku cuti mmg aku xkan buat sume tu la...pagi2 sarapan n cek email...eleh cam la byk email aku dapat...haha tapi at least ade la gak...xde la kosong je email aku tu...Hari belajar nak buat bisnes ngn k emy... fuh..perancangan masa depan telah aku fikirkan... dulu mak suh blaja menjahit baju x nak... so klu pnadai jahit baju kan dah boleh buat bisnes...sekarang ni pandai2 la cari idea nak cari income lain selain gaji bulan2 yang cukup tuk aku duk kat kl ni....klu aku duk kampung ngan gaji sekarang ni jutawan la aku tiap2 bulan.... :) next time kita sambung lagi erk...aku nak gi solat dulu ni...daaaaaaaaaa

1 dah tinggalkan jejak:

suehann said...

hehe