# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': TQ NUFFNANG :) :- BESDAY :-
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 6, 2011

TQ NUFFNANG :) :- BESDAY :-

semalam ptg dapat email dari nuffnang..yeahhhhhhh tapi kali ni bukan pasal nak cash duit ke apa...korang tau kan aku ade blog 1 lagi... 3WOMEN-COLLECTION ...makanya nuffnang telah beri ni pada kitorang...sgt2 suka tau..terima kasih NUFFNANG .. :)



MOVIE AT TGV CINEMASmungkin ada yang nak kata x hebat mana..tapi aku bersyukur n hepi...tu pun dah kira ok kan?? x semua orang dapat tau..3 women dah ade 3..dapat 4 COMPLIMENTRY PASSED FOR ANY OUTLET...so sapa nak 1 lagi??? cepat2...hehehe oppps aku gurau..

okeh2..3women dah update tudung...jom la pi melawat n BELi :)

p/s: ESOK???? CEPATNYA...( SILA SENYUM SUPAYA AWET MUDA :p)

3 dah tinggalkan jejak:

Peri PiA said...

besday?happy b'day

ok la tu siapa nak bg kan?

[s][u][e][h][a][n][n] said...
This comment has been removed by the author.
[s][u][e][h][a][n][n] said...

peri: besdaynya lom tiba lagi tapi dah dekat2..jeng jeng jeng :p