# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': coret2 cuti tahun baru 2011
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, January 3, 2011

coret2 cuti tahun baru 2011

Alhamdulillah..syukur..kita semua dah berada di dalam tahun 2011...eeeeeeee rasa macam x percaya pulak...macam mana cuti panjang?? rata2 ramai yang cuti dari hari jumaat kan? syok bila dapat cuti free macam ni...hahahaah okeh meh la aku share ngn korang apa aku buat sepanjang cuti ni...blog ni kan DIARI AKu...harus la kan :) walaupun lambat dah nak tulis ni hihihi

JUMAAT 31/12/10

walaupun cuti aku gigih bangun awal...pas solat subuh tido balik jap n then bangun seawal 7.30 untuk wat sarapan lalalall..ala masak nasi lemak jer..bukan hebat mana :p..rancangan hari ni nak pergi melawat bekas budak umah sewa aku si tanti..dia dapat baby girl...kira dah lama gak dia bersalin (dekat2 nak raya haji..) baru ni ade kesempatan kitorang nak pergi..bukan jauh pun..ampang - ukay perdana.. :) kul 11 kitorang gerak pi sana...borak2 main ngn baby n makan mihun kat sana kitorang gerak..tapi bukan balik..

next destinasi..yeahhhh..JALAN TAR la..kitorang ni kan 3women...so kami nak ambik stok tudung yang baru...jadi kena la korbankan masa n tenaga pi amik stok..x terbayang pun orang akan ramai..maklumla tetiba jumaat jadi cuti umum..hohoho ramainya umat..dengan semangat kami pi cari stok...jalan sana pusing sana..patah balik...belek2...okeh settle..pi makan jap sebb dah lapa sangat sampai umah ampang dalam kul 630..hebat tol..rest la kjap2 sambil duk kira2 duit...tgk stok tudung balik.. kul 745 kitorang kuar lagi...ha????? pi mana pulak..sambut tahun baru ka?? no no no...kami pi tesco ampang pulak nak pi cari barang dapur..x mo pi sabtu sebb xde beg plastik...payah la pulak :p.. penat mmg penat rasa nak merangkak cari barang...sampai msg dia bagi pun aku TAK hiraukan..tapi ngadu2 gak ckp penat.. ngada2!

pas settle beli barang terus balik umah...penat sgt2 rasa pening, nak muntah, kaki sakit jgn cakap la...tapi tetap gigih x mo tido awal...layan adnan sempit pastu nak tgk bunga api dari umah jer...dah tua2 ni xde r nak pi sambut new year...duk umah jer la...12.30 masuk tido..mmg xlarat sgt2...msg pun tergantung :p

SABTU 01/01/11

wah tarikh yang cantik...pas subuh tido balik n kul 9 aku bangun dah....mak aihhhhhhh sakit semua anggota2 badan..malas nak buat sarapan...rendam ikan tuk wat lunch sambil tu aku gosok 5 helai baju kerja...gigih tak saya??? wink wink...pas settle mandi sume bagai lepak depan tv...semalam dah berjalan sakan hari ni duk umah jer tau...layan la cite2 kat tv...mmg kjer aku makan tido jer pas tu msg2..sib dia msg xde r sunyi..msg selalu sgt ni kadang x ok...gaduh byk :p

malam tu aku tgk berita...wah mmg semua cite2 menarik..tahun 2011...sambutan new year kat seluruh negara...tetiba...innalillah...mmg aku x sangka sgt...baru jer aku cite ngn kawan2 pasal dia...sampai si tini pun call aku..aku sedih..korang pun tahu kan pelakon FAIZAL YUSUF tu telah kembali ke RAHMATULLAH...aku ni salah seorang peminat dia...paling aku minat tgk lakonan dia dalam drama WADI UNUNG...sampai ade yang kata arwah tu bf aku.. :(.. ( aku peminat jer wei) rata2 ramai kengkawan x caya...tapi percayalah..JANJI ALLAH tu benar...sudah sampai masa dia...SEDEKAHKAN AL-FATIHAH pada arwah...

pic 1

pic 2

pic 3

pic 4

semua gambar2 tu buat kenangan..aku suka tgk lakonan dia...mungkin arwah berbakat n juga hensem...hhuhu...cite dia sekarang tgk kat tv3...TIRAMISU...tgk jugak kjap2...kalau sempat.

okeh2...sabtu malam pun aku duk umah jugak....

AHAD 02/01/11

xde perancangan gi mana2...mmg duk umah sehari suntuk...tgk aku...klu kuar mmg sakan...kalau duk umah pun sakan...langsung x kuar :)...sampai kena perli kata duk umah best kan...biarla..budget nak kuar, tapi ade kesilapan n kesalahan faham ( faham tak?) makanya aku merajuk x kuar. PADAn muka aku..owh bosan gak duk umah lelama...xleh nak update blog :p...hihihi

k la rasa dah cukup panjang ni...kang muntah pulak korang baca..hari ni pun ramai aku rasa masih cuti...bos aku jugak cuti..erm..aku nak pi update blog 3women la..jom singgah tau...ade stok baru...klu sempat hari ni aku update.

p/s: azam??? mahu jadi seorang yang sgt2 sabar :)

2 dah tinggalkan jejak:

::alwaniamalini:: said...

hehe sakan betul berjalan tu. kalo org dah surrender dah ehehe..

sedih kan faizal dah meninggal. minat dia jgak huhuh..

rakiah haji husin said...

selamat thn baru...
aku celebrate nu year kat ulu yam pastu g kenduri kathy...