# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': time2 ni pon ko nak ambik kesempatan????
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 9, 2010

time2 ni pon ko nak ambik kesempatan????

huh...semalam balik kjer hujan lebat...xper2...tu hujan rahmat...sampai lrt BTr train wat hal...x gerak2 dekat 30 minit..aduiii penat aku tunggu la...setiap 1 stesen berjanggut lama dia berenti...asyik2 pengumuman masalah teknikal...huhuhu sabar2..

sampai stesen CSL manusia mmg ramai...hari makin gelap n hujan mencurah2 turun..dalam 20 minit tunggu...mmmm tunggu lagi baru tren gi ampang sampai..aduss penuh....hey2..apa ko buat tu...ko meraba erk???? oooo dalam keadaan darurat camni ko nak ambik kesempatan...nahhhhh ambik ko siku aku yang kuat ni..dush2...alahai...ambik kesempatan lak dia...relaks la bro..jgn wat pasal dalam train...tau la hujan lebat..


bau2 mmg cukup hebat la kan...aku yang agk tinggi ni pun tenggelam...terasa rendah sgt aku...kembang kempis hidung aku..nak muntah, nak pitam semua adalah... Ya Allah sabarkan la hati aku...dugaan tol..
syukur la sampai gak umah kul 7.40 semalam...kalau keadaan bese aku leh pecut ( naik public transport kira pecut ker?) sampai umah kul 6.45...kalau hari2 macam ni...haru la aku.. :(


p/s: tahun depan nak berniaga nasi ayam kat depan umah la...huhuhuhhu eyh azam tu jgn memain :p

2 dah tinggalkan jejak:

Rara Nasiha said...

nasi ayam sedap! :)

Anonymous said...

Aku hanya menambahkan feed Anda ke favorit saya. Saya sangat menikmati membaca posting Anda.