# # 2 # 3 'sebuah persinggahan sementara': hantu kak limah kat wangsa walk...hhihihi
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, December 13, 2010

hantu kak limah kat wangsa walk...hhihihi

salam korang...selamat hari isnin..

apa korang buat hujung minggu??? aku??? hahhaah perkara yang jarang aku buat adalah tgk wayang ..sob..sob


huh mmg sgt2 berbaloi la aku tgk cite ni...sakit pewot aku ketawa...walaupun nak sampai wangsa walk ni macam2 hal jadi..hahahha aku mmg jarang sgt nak tgk wayang ni atas alasan xde member n kadang tu ntah la ...x reti nak reka alasan :p

erm aku rasa korang pun dah tau sinopsis cite ni...so nak lagi beshhhh korang pi tgk sendiri tau...setiap adegan dalam cite ni buat aku ternanti2 nak tgk...mmg klakar! syabas mamat klalid :)

pelakon pun syok jer walaupun ade la muka2 yang kita jarang tgk...tapi tu semua xde hal la..sesapa lom tgk lagi moh la ke panggung berdekatan umah anda..

p/s: masa nak pi tgk movie ni aku jumpa blogger sorang ni ...hik hik hik.. dia pun baru pas tgk..


9 dah tinggalkan jejak:

misscrab83 said...

hoho..pegi tgk wayang tak ajak aku

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ketam....hihihi ko kan selalu busy :p

el said...

ritu akk ada tgk kt astro
mmg kelakar tp bila tgk hantu mak limah tu scary lah..hahahahaha

[s][u][e][h][a][n][n] said...

k el: xde r seram kak...pi la tgk..syok tau...gelak berdekah2 :p

fikaryna said...

nak tgk..nak tgk..huhu..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

pgi r tgk...eh2 tapi ryna kan mengandung??? hihihi jgn gelak over2 tau hik hik hik

misscrab83 said...

org tak ajak mmg la aku bizi. ce ajak trs tak bizi tau..=)
mebi rabu ni pegi tgk gn gulfren2 aku...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ketam..pegi la huhuhu..aku ni dah berumur x larat nak bersuka2 malam hari bekerja hahahahhahaha harap weekend jer :p

Anonymous said...

misscrab, kalu ghase nk kuar jenjalan ngan kiteorang, ko pindah la area Ulu Klang & Ampang. baru boleh ajak kuar. hahahahaaaaa!!!!